Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Sözleşme tamam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sözleşme tamam - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriSon yılların en büyük silah sanayi projelerinden biri olarak ön plana çıkan Kırıkkale Silah İhtisas OSB Alt Yapı İşleri sözleşmesi imzalandı.
HEDEF ERKEN BİTİRMEK
Yapılan imza törenine, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Duru İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Habip Dağaşan ve diğer yetkililer katıldı. Duru İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi yetkilileri tarafından verilen bilgilerde,  proje bedelinin 8 milyon 880 bin 567 TL olduğunu ve 30.10.2016 tarihinde projenin tamamlanacağını ancak belirtilen tarihten önce tamamlamayı hedeflediklerini belirttiler.
Kırıkkale’nin gözbebeği
Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise bu projenin Kırıkkale’nin göz bebeği olduğunu belirterek, İhtisas Silah OSB’nin en kısa sürede hayata geçmesi için gerekli gayret ve desteği göstereceklerini ifade etti.
“KALİTEYE ÖNEM VERECEĞİZ”
Vali Ali Kolat imza töreninde yaptığı konuşmada; “Bu projenin Kırıkkalemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bizim firmadan istediğimiz, elimizi çabuk tutacağız, kaliteye önem vereceğiz. Bu proje bizim için son derece önemli. Çünkü Türkiye’de ilk defa Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Bu anlamda bu proje örnek bir çalışma olacak. İnşallah hepimiz el birliği içerisinde bu çalışmayı sonlandırmak için uğraşacağız.
SANAYİCİYİ CEZBEDECEK
Buradaki alt yapı; işletmelerimizi, işletmecilerimizi ve sanayicimizi de cezbedecek. Bu projenin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.  Ben bu vesileyle emeği geçen, katkı sağlayan ve bu noktaya gelmesinde hemen her kademesinde hizmet eden devletimize, hükümetimize, başta Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Beşir Atalay olmak üzere tüm bürokratlarımıza, iş adamlarımıza ve belediyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
SÖZLEŞME İMZALANDI
Daha sonra, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Duru İnşaat Ticaret Limited Şirketi yetkilileri tarafından alt yapı sözleşmesi imzalandı.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu