Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

TARAFTARLARDAN ÜLTİMATOM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor taraftar gurupları bir araya gelerek Kırıkkalespor’un durumunu değerlendirdiler. Toplantı sonunda taraftar gurupları ortak bir bildiri yayınlayarak takım içerisinde ki sorunların giderilmesi çağrısında bulundu.
3 GURUP BİRDEN
71’li Gençler Taraftar Gurubu Lideri Aytaç Aydın, Muhafızlar Taraftar Gurubu Lideri Deniz Eren Öztürk ve Daltonlar Taraftar Gurubu Lideri Eray Ünver ve gurup üyelerinin katıldığı toplantıda Kırıkkalespor’un durumu değerlendirildi. Sorunların masaya yatırıldığı toplantı da taraftar gurubu liderleri ortak bildiri yayınladı.
İŞTE O BİLDİRİ
2016-2017 futbol sezonunda 3.lig 2 grupta mücadele edecek olan TM Kırıkkalespor’un içerisinde bulunduğu durumu üzüntü ile takip etmekteyiz.
Takımımızın bu durumundan kurtulması için tarafımızdan tespit edilen ve ivedilk ile çözümlenmesi gereken konular aşağıda belirtilmiştir.
 
Öncelikle tarafımızın KIRIKKALESPOR tarafı olduğunu kamuoyunca bilinmesini istiyoruz.
 

  • Ekonomik gücün şart olduğu bilinci ile takımın geleceği için Türk Metal Sendika Genel Başkanı Pevrül Kavlak’ın etken rol almasını istiyoruz.
  • Şehrin Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başta olmak üzere ilçe ve belediye başkanlarının yönetim dâhil olmak üzere söz sahibi olmaları arzusundayız.
  • Bir süre önce Kırıkkalespor başkanlığını yapan Metin Karakuş’un kişisel hırsı için takım üzerinde takımı bırakmama adına yaptığı çalışmalardan biran önce vazgeçmesini istiyoruz. Bu konuda net bir tavır ile Metin Karakuş’un desteklenmediğinin bilinmesini istiyoruz.
  • Takımınbiran önce Kayyum yönetiminden kurtularak yeni yönetimi ile sahada yerini almasını istiyoruz.
  • Yeniyönetimin göreve gelmesi ile takıma sponsor anlaşması bazında girişim yapılması dileğimizdir.
  • KarşılaşmalarınFikret Karabudak stadının durumunun iyileştirilerek karşılaşmaların burada oynanması temennimizdir.
  • Kayyumyönetimi ile anlaşma sağlayan Teknik Heyet’in destekçisi olduğumuzu duyuruyoruz.
  • Türk Metal Sendikasına Kırıkkalespor konusunda güvenimizin sonsuz olduğunu ve verilen sözlerin yerine getirilmesini istediğinizi belirtiyoruz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x