Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Üç asırlık gelenek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de et ve et ürünleriyle yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Kamberoğulları, Melih Et & Mangal Restoran’ı hizmete sundu. Yahşihan ilçesinde faaliyete geçen mekanda, birbirinden lezzetli ürünler yer alıyor.

 

YENİ İŞLETME

90’lı yıllarda kasap dükkanıyla büyüme hedeflerinin ilk temelini atan Kamberoğulları, günümüzde yaptığı faaliteylerle adından söz ettiriyor. Yahşihan ilçesi Erenler Mahallesi Ankara Caddesi No: 11’de Melih Et & Mangal Restoran’ı hizmete sunan Akyön ailesi, birbirinden özel ve davetlerinizde, günün 24 saatinde siz değerli müşterilerini bekliyor. Melih Et & Mangal Restoran’da gazetecilerle bir araya gelen Kamberoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akyön, Kamberoğulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akyön ve Melih Et & Mangal Restoran işletme yöneticisi Semih Akyön, yeni işletmeleri hakkında bilgi verdiler.

 

SERÜVENE DEVAM ETTİK

Melih Et & Mangal Restoran hakkında konuşma yapan işletme yöneticisi Semih Akyön,  Kamberoğulları bünyesinde faaliyet gösteren Melih Et & Mangal’ı yenilenen yeni yüzüyle Kırıkkaleli vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1962 yılında dedem olan Kamber Akyön’ün bizlere göstermiş olduğu hedef doğrultusunda bu yolculuktaki yerimizi bizlerde almış olduk. Daha sonra 1980’li yıllarda dedemin amcalarım ve babamın üç kişinin aracılığıyla ‘Kamberoğulları’ olarak bu serüvene devam ettik.”

 

2008 YILINDA TEKRARDAN

“Tekrardan 2008 yılında Melih Et ve Ürünleri olarak et entegre tesisi ile faaliyete geçen Melih Et Ürünleri, 99 günlük bir arayla tadilatından sonra Melih Et & Mangal olarak cuma gününden bu yana kapılarını açmış durumda. 99 günde nelerin değiştiğini, nelerin kendi kendini yenilendiğini sizler açıkça görebiliyorsunuz. Bunların daha da iyi görülmesi amacıyla müşterilerimizi buraya davet ediyoruz. Lezzet alanında geniş menüsü, 37 kişilik çalışanlarıyla ve 24 saat açık olacak mekânımızla hizmete girmiş bulunmaktayız. Buranın ilk misafiri sizler olun istedik. Çünkü sizler Kırıkkale’nin aynasısınız ve bilinen yüzlerisiniz. Sizinle beraber gireceğimiz bu yolculukta daha faydalı ve elverişli bir ticaret hayatımızın olacağı temennisi içerisindeyiz.”

 

HİZMETE SUNULDU

“Melih Et Mangalın Yöneticiliğini ben yapacağım. Farklı yerlerde, farklı alanda çalışmaları yapmak için bu yola çıktık. İnşallah Kırıkkale başta olmak üzere çok çeşitli bölgelerde geniş kitle çalışmalarımız olacaktır. Diğer şehirlerde büyümekle hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Bundan sonraki aşamada vatandaşlarımızı bekliyoruz. Soframız ve lezzetimiz herkese açık. Üç kuşaktan gelen bir serüven var. Bu lezzeti herkesin görmesini istiyoruz” dedi. Kamberoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Akyön, “Bizim Kırıkkale’de kasap dükkanıyla başlamamız, 2008 yılında Organize Sanayi Bölgesi’nde entegre tesisini kurmamız ve Anadolu’da et ürünlerinde çalışmalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla da Melih Et & Mangal Restoran’ı hizmete sunduk” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu