Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

VALİ; ONLARA ASKER DENİLMEZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, 15 Temmuz gecesi başarısızlıkla sonuçlanan FETÖ terör örgütünce yapılmaya çalışılan darbe teşebbüsü hakkında sert konuştu. Haktankaçmaz, “Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş teröristtir. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur” dedi.

ÜNİFORMA GİYMİŞ TERÖRİSTLER
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin emir-komutası dışında hareket ederek darbe girişiminde bulunması sonrası 81 il genelinde vatandaş meydanlara indi. Binlerce vatandaşı yalnız bırakmayan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konu hakkında açıklamalarda bulundu. Koordinasyon toplantısında Haktankaçmaz, koordinasyon çalışmaları hakkında ilgili müdürlerden bilgi aldı.  Haktankaçmaz, FETÖ terör örgütünün darbe girişimi hakkında açıklamada bulundu. Haktankaçmaz, “Darbe girişimine teşebbüs edenler üniforma giymiş terörist onlar. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur” şeklinde konuştu.
 
ŞEHİRLERİMİZİ MİNNETLE YAD EDİYORUM
 
Sözlerini sürdüren Haktankaçmaz, “Bu olaylarda hayatına Allah’tan rahmet diliyorum şehitlerimizi gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Milletimizin sağ duylusu ve cesarete ile darbe girişimi önlendi bundan sonra yapılacak çalışmalar devam ediyor. Asker polis et ile tırnak gibidir. Birbirinden ayrılmaz darbe girişimine teşebbüs edenler ise üniforma giymiş terörist onlar. Onları asker olarak tarif etmek yanlış olur. Vatandaşlarımız hassasiyet göstermeye devam etmeli her gelen şehit cenazesi yaramızı artırıyor. Kırıkkale vatandaşı devletine sahip çıkan insanlar bu açıdan da o dik duruşu sergilemeye devam edeceklerini düşünüyorum” dedi. Haktankaçmaz’ın konuşmasının ardından ise toplantıya katılan birim müdürleri yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x