Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YAĞMA DEVAM EDİYOR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale MKE Lojmanlarının boşaltılması ile birlikte hırsızlar harekete geçti. Boşalan binalara gece gündüz fark etmeksizin giren hırsızlar, doğalgaz borularına kadar yağma yapıyorlar.
LOJMAN SAKİNLERİ RAHATSIZ
YAĞMA DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yeni Mahallede bulunan lojmanlara sürekli hırsız girmesi, lojmanlarda ikamet etmeye devam eden sakinleri rahatsız ediyor. Çocuklarını dışarı çıkartamadıklarını ve gece markete dahi gidemediklerini söyleyen sakinler, “Gece saat 3’te bir kesici alet sesine uyanabiliyoruz. Hemen polise haber veriyoruz ama huzurluca uyuyamıyoruz. Çocuklarımızı oynaması için gündüz dahi sokağa çıkartamıyoruz, geceleri markete gitmeye korkuyoruz” ifadelerini kullandılar.
KAPILARA KAYNAK YAPILDI
Tamamen boşalan binaların kapılarına polis tarafından kaynak yapılırken, hırsızlar yine boş durmadı. Kalorifer radyatörleri, doğalgaz boruları, pimapen kasaları, hatta ahşap kapılara kadar yağmalanan lojmanlar korku saçmaya devam ediyor. Gece gündüz fark etmeksizin binaları yağmalayan hırsızlar, hiçbir şey olmamış gibi çaldıkları ağır eşyaları kamyonlara yükleyerek götürüyorlar.

POLİS UYUMUYOR

YAĞMA DEVAM EDİYOR - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Polis ekipleri sürekli mahallede devriye atarken, yağmacıları suçüstü yakalamak için mahalleden ayrılmıyor. Hırsızların rahatça binalara girmesini engellemek için önlemler alan polis ekipleri hırsızlarla adeta köşe kapmaca oynuyor. Boşalan binaların kapılarını kaynakla kapatan ekipler, gece gündüz mahallede devriye atarak vatandaşların huzurlu uyuması için çalışıyor. Ancak tüm önlemlere rağmen hırsızlar boş durmuyor ve bildikleri ahlaksız işe devam ediyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x