Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Yeni nesil çocuklar, yeni nesil kütüphaneler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’DE KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

  1. Kütüphaneler haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay, hafta boyunca çeşitli programlar gerçekleştireceklerini söyledi. Açılış etkinliği, seminer ve çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirten Müdür Atay, 28 Mart Çarşamba günü Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Meydanında kitap okuma etkinliği gerçekleştirileceğini kaydetti.

 

26 MART 1 NİSAN TARİHLERİ ARASI

Bu yıl 54’sini kutlanacak Kütüphane Haftası’nın ana temasının Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca “Yeni Nesil Çocuklar, Yeni Nesil Kütüphaneler” olarak belirlendiğini söyleyen Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi Müdürü Zeliha Atay “26 Mart-1 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 54. Kütüphane Haftası İlimizde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. 54. Kütüphane Haftası  26 Mart 2018 Pazartesi Günü Saat 14.00 ‘de Kültür Merkezinde  yapılacak törenle başlayacaktır. 27 Mart 2018 Salı   Günü Saat :10.00 ‘da Hasandede Halk Kütüphanesi’nde Kütüphane Haftası programı, Saat 14.00 ‘de Kırıkkale İl Halk Kütüphanesinde “Sınav Başarısında Ailenin Rolü “ konulu seminer” diye konuştu.

 

YAZAR YILMAZ İLE SÖYLEŞİ

Atay “28 Mart 2018 Çarşamba Günü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Meydanı’nda 12.30-13.00 saatleri arasında toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 30 dakika süren  “Kitap Okuma Etkinliği” , Saat 14.00 de Özel Göktürk Kolejinin hazırladığı Kütüphane Haftası Programı, 29 Mart 2018 Perşembe Günü Saat 14.00 de Kırıkkale İl Halk Kütüphanesinde TBMM Araştırma Hizmetleri Başkanlığı Müdür Yardımcısı/Kütüphaneci/Yazar Dr Erol Erol YILMAZ Okur-Yazar Söyleşisi ve imza günü”.

 

DANSLARI TOPLULUĞU GÖSTERİSİ

“30 Mart 2018 Cuma Günü Kırıkkale İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda Saat:14.00’de Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı Okurlarla Edebiyat Söyleşisi, Saat 20.00’de Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Gençlik Halk 26 Mart -1 Nisan tarihleri arasında Kültür Merkezi Galeride   Atatürk Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Tülay Kale Koordinesinde hazırlanlanan “Öykü ve Şiir  Postası “ ve “Kütüphane Materyalleri “düzenlenecektir. Yapılacak etkinliklere tüm halkımız davetlidir” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x