Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

YİBO denetimden tam not aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu’nu dün MEB Yurtlar ve Pansiyonlar Daire Başkanı Yasin Vural ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

 

DAİRE BAŞKANI İNCELEMELERDE BULUNDU

Hüseyin Kahya Yatılı Bölge Ortaokulu’nu MEB Yurtlar ve Pansiyonlar Daire Başkanı Yasin Vural’ın yanı sıra Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Şükrü Cömert ve Milli Eğitim Uzmanı Hasan Sami Genç ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ziyaret etti.

 

TEK TEK BÖLÜMLER GEZİLDİ

Okul Müdürü Abdulbaki Akgün ve Müdür Başmuavini Bilal Özcan tarafından okula gelen heyete okul hakkında bilgiler verildi. Daha sonra heyet, okulun tüm bölümlerini gezerek, okulun daha iyi şartlara kavuşturulabilmesi için yapılması gerekenler tespit edildi.

 

KIRIKKALE’Yİ GEZDİLER

Okulda yapılan incelemelerin ardından Daire Başkanı Vural ve beraberindekiler kısa bir şehir gezintisi yaptılar. İlk olarak Nur cami’ni ziyaret eden Başkan Vural, daha sonra Kırıkkale’de kısa bir gezinti yaptı. Şehirden ayrılırken Başkan Vural, okuldan ve mevcut ortamdan memnun olduklarını dile getirdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu