Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YILDIRIM, ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimi için Ak Parti’den aday olan Abdullah Öztürk’e ilk ziyareti Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım yaptı. Yıldırım belediye personeli ile Öztürk’ü ziyaret etti.
 
İLK ZİYARET YILDIRIM’DAN
Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım belediye personeli ile birlikte Ak Parti’den aday olan Abdullah Öztür’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Yıldırım, Öztürk’ün her zaman yanlarında olduklarını ve seçim boyunca partinin en yüksek oyu ala bilmesi için çalışacaklarını söyledi.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve ilk ziyaretin Yıldırım tarafından gerçekleştiğini belirtin Öztürk ise, “ Aday adaylığı başvurusunun ardından güzel bir süreç geçirdik.  Genel merkezimiz başta olmak üzere kamuoyu ve temayüllerde güzel sonuçlar aldık. 7 Haziran’a kadar gece, gündüz çalışacağız en iyi sonuç alacağız ve Kırıkkale’ye yapılması gereken ne varsa elimizden geleni yapacağız” dedi

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu