
Kırıkkale’nin Delice ilçesinde Kaymakam Tugay Cingirt ve Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, ilçe pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında pazar tezgahlarını tek tek gezen ikili, hem esnafın hem de alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinledi. Kaymakam Cingirt, esnafların çalışma koşulları hakkında bilgi alarak, “İlçemizde ticari hayatın canlı kalması hepimizin ortak hedefi. Esnafımızın yanındayız, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Yılmaz Uyan ise, esnafın ilçedeki sosyal ve ekonomik yapının temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Belediye olarak her zaman sizlerle birlikteyiz” dedi.
Esnaflar ve vatandaşlar ise bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ilgilerinden dolayı Kaymakam Cingirt ve Başkan Uyan’a teşekkür etti. Ziyaret, sıcak bir sohbet ortamında sona erdi.



