Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Köşe Yazıları

İki yüzlülüğünde biraz olsun onuru olmalı değil mi?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ammet Kekeç’in Star Gazetesindeki bugünkü köşe yazısından bir alıntı.Kısaca demeye çalışıyor ki,günlük bir gazetede “Türkiye’nin IŞİD’e silah yardımının” resmi diye çıkan haberdeki havan topu olmayıp olsa olsa obüs topudur,diyerek kendisinin askerde topçu olduğunu da yazarak bir tür ukalalık sosuna batırılmış bilgiçlik taslıyor.Söz konusu gazetenin de asparagas haber yaparak bir tür algı oluşturmaya çalıştığını ima ediyor. 
Haber gerçektir değildir onu bilemem,ayırdına varma işi yargının.
Ey Kekeç Efendi,bir medya grubuna yapılan soruşturma zerre kadar beni ilgilendirmiyor.Yasalar çerçevesinde adalet yerini bulacaktır,suçlu olan elbette cezasını çekecektir.
Benim takıldığım yer;hani olsa olsa obüs topudur diye insan aklıyla alay etmeniz.
Bre fani,ne çabuk unuttun ;
Bu ülkede borudan devşirme paslı,bozuk bazuka yüzünden,Genel Kurmay Başkanı,kuvvet komutanları,Orgeneraller,muvazzaf subaylar,ast subaylar,siviller,hükümeti illegal yoldan devirmek için silahlı örgüt kurmak,yönetmek,üyesi olmaktan(Traji komik olan,Türk Silahlı kuvvet mensuplarının silahlı terör örgütü kurup yönetmek iddiası ile yargılanmaları,o zaman Türk Silahsız Kuvveti denmeli!) yıllarca tutuklu kaldı ve ağır cezalar aldılar. Gururuna yediremeyip intihar edenler oldu,aileler paramparça oldu.O zaman hiç böyle demiyordunuz,Ülke bağırsaklarını temizliyor diyordunuz.
İki yüzlülüğünde biraz olsun onuru olmalı değil mi?

İki yüzlülüğünde biraz olsun onuru olmalı değil mi? - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu