Manşet

Olpak, Şoförler Odası için yeniden aday

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Olpak, 11 Ocak 2026 Pazar günü yapılacak genel kurul öncesinde başkanlığa yeniden aday olduğunu duyurdu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Olpak, 11 Ocak 2026 Pazar günü yapılacak genel kurul öncesinde başkanlığa yeniden aday olduğunu duyurdu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Olpak, hazırladığı bilgilendirme metniyle esnafa seslenerek bugüne kadar kendilerine verilen destek için teşekkür etti ve birlik vurgusu yaptı. Açıklamasında, esnafla her zaman dayanışma içinde olduklarını belirten Olpak, “Bugüne kadar bizler sizleri, sizler de bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Seçimlerde desteklerinizle yine yanımızda olacağınıza yürekten inanıyorum. Biz büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.

BİZE OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Genel kurulun demokratik bir ortamda gerçekleşeceğini vurgulayan Olpak, son sözün her zaman olduğu gibi değerli oda üyeleri tarafından söyleneceğini dile getirdi. Hizmetin devamı için yeniden aday olduğunu belirten Savaş Olpak, kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını ifade etti. Esnafa saygı ve sevgi mesajı da ileten Olpak, açıklamasını “Saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Allah’a emanet olun.” sözleriyle tamamladı. Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda yaklaşan seçim öncesi açıklanan bu adaylık, esnaf camiasında dikkatle takip edilirken, genel kurulun yüksek katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x