Genel

ROMAN VATANDAŞLARA İŞ ARAMA MOTİVASYONU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu tarafından Kırıkkale’de yaşayan vatandaşlara yönelik iş arama teknikleri konusunda eğitim düzenlendi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Roman vatandaşların yaşam koşulları ve refah düzeylerinin iyileştirilmesine yönelik yeni eylemleri içeren “Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi (2023-2030) ve I. Aşama Eylem Planı (2023-2025)” kapsamında Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile yürürlüğe giren eylem planı doğrultusunda Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kırıkkale Roman Derneği işbirliğinde, Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgelere gidilerek toplumsal entegrasyonlarını sağlamak üzere mesleki, psikososyal, sosyokültürel ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunma, iş arama becerilerini artırma ve çalışma hayatının gereklilikleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla  eğitim düzenlendi. Düzenlenen eğitimde, İş Kulübü Lideri Murat Altıntaş ve Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Metin tarafından katılımcılara “iş arama motivasyonu, iş başvurusunda bulunma, mülakat süreci ve iş hayatına uyum sağlama konularında bilgilendirme yaptı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu