Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Silahlar sustu düğünler huzur buldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de düğünlerde havaya rastgele ateş etme alışkanlığına son vermek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünün başlatmış olduğu ‘Her düğüne bir polis’ uygulamasının üzerinden henüz iki hafta gibi kısa bir süre geçmesine rağmen kentte silahlar sustu ve tabiri caizse düğünler adeta huzur buldu.

SİLAHLARIN YERİNİ SEVİNÇ VE MUTLULUK ALDI

Kırıkkale’de yıllardır düğün, nişan ve kutlamalarda alışkanlık haline getirilen ve ölümlerle sonuçlanan havaya rastgele ateş etme alışkanlığı, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’nun başlattığı düğün polisi uygulamasıyla yerini huzur ve sevince bıraktı. İl merkezinden ilçe ve kasabalara da yayılan uygulamada sayesinde iki hafta boyunca hiçbir düğünde silah atılmadı. Her düğüne resmi ve sivil polis memurları görevlendirilirken, hiçbir hadisenin yaşanmaması projenin uygulanışı ve başarısının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

SİLAHLA YİĞİTLİK OLMAZ

Uygulama silahları sustururken düğünler de bu sayede renklenmeye başladı. Şimdiler de eş, dost ve yakınlarıyla mutlu günlerini doyasıya kutlamanın huzurunu ve sevincini yaşayan düğün sahipleri, “Silahla yiğitlik olmaz. Bu silah yüzünden hiç yok yere çok insanımız yaralandı bir o kadar da ölümler meydana geldi. Uygulamanın devam etmesini diliyoruz ve emniyet yetkililerin sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”diye konuştular.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Cihan AKÇADAĞ
Cihan AKÇADAĞ
8 Temmuz 2018 22:47

Helal olsun Mahmut bey ; Baban Anan Yaşıyorsa Ömürleri uzun olsun. Kırıkkalede yaz gelmesini istemez olmuştuk ne balkona çıhabiliyoduk, ne evde oturabiliyoduh catır catır dabanca tufek pisikolojimiz bozulduydu, aman verme goz açtırma bu silah atıp milletin hayatını tehlikeye atan huzurumuzu bozan haşeretlere sizler ve arkadaşlarınız bizim huzurumuz için varsınız bu gibi uygulamalardan biz çok mutluyuz memnunuz varolun sagolun Allah işinizi gücünüzü rast getirsin her daim yanınızdayız Akime, Bimere ve Cimerede bu memnuniyetimizi bebelerimiz yazıyorlar hepinize tüm görev alan Polislerimize bu işe vesile olan sizin şahsınızda tüm mesai arkadaşlarınıza teşekkür eder, Herşey Kırıkkalemiz İçin Huzurlu Düğünler Mutlu Yarınlar Varol Türk Polisi Sağlıcakla Kalasınız Allah Esirgesin Cümlenizi

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x