Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sağlık

Vural’dan YİH’e 100 tekerlekli sandalye

Kırıkkaleli hayırsever işadamı Denizhan Vural, Yüksek İhtisas Hastanesi’ne 100 adet tekerlekli sandalye bağışladı. Hastane yönetimi bu jest karşısında, Vural ailesine Başhekim Tekin Akça nezdinde teşekkür belgesi verdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli hayırsever işadamı Denizhan Vural, Yüksek İhtisas Hastanesi’ne 100 adet tekerlekli sandalye bağışladı. Hastane yönetimi bu jest karşısında, Vural ailesine Başhekim Tekin Akça nezdinde teşekkür belgesi verdi.

Kırıkkale’nin böyle iş adamlarına ihtiyacı var

Yüksek İhtisas Hastanesi yönetimi, Denizhan Vural tarafından yapılan 100 adet tekerlekli sandalye jestine karşılık hazırlanan teşekkür belgesini babası Hacı Vural’a verdi. Kırıkkale’nin böyle hayırsever iş adamlarına ihtiyacı olduğunu belirterek Denizhan Vural’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Hastane Başhekimi Uzman Dr. Tekin Akça, “Hastanemiz 700 yataklı büyük bir hastanedir. Hastanemizde zaman zaman tekerlekli sandalye olsun, hastaların taşınması için gerekli malzemelere ihtiyaç duyulmakta. Bu vesileyle Hacı Beye çok teşekkür ediyoruz. Kendisi hiçbir zaman bizi kırmıyor. Ne kadar ihtiyacımız olursa olsun tekerlekli sandalyede; her zaman alıp gönderiyor. En son 100 adette oğlu Denizhan Vural tarafından alındı. Onun nezdinde Hacı Beye teşekkür belgesi takdim ediyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Biz 50 istiyorduk sağ olsunlar 100 adet aldılar. Hatta cömertlik yapıp ne kadar ihtiyacımız varsa bir o kadar daha alacaklarını söylediler. İnşallah ihtiyaç oldukça kendilerinden talebimiz olacak. Çok sağ olsunlar. Kırıkkalemizin böyle hayırsever iş adamlarına her zaman ihtiyacı var. Kazançlarını böyle hayır işlerine kullanıyorlar, Allah razı olsun kendilerinden.”dedi.

Oğlumla bir kez daha gurur duydum

Oğlunun yaptığı bu tür yardımlardan haberi olmadığını ve kendisiyle bir kez daha gurur duyduğunu ifade eden baba Hacı Vural, “Bu tekerlekli sandalye organizasyonunu oğlum Denizhan yapmış. Şimdi teşekkür belgesini Denizhan yerine teslim alıyor ve çok teşekkür ediyorum. Hastanemizin ne kadar ne ihtiyacı varsa elimizden geleni yapmaya hazırız. Yapılan yardımların kimse tarafından bilinmesini istemiyoruz ama Deniz Bey’in yokluğunda belgeyi almam gerekiyordu. Bu yapılanları ben yeni duyuyorum. Deniz ile bir kez daha gurur duydum. Hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x