Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

KIRIKKALESPOR’A MÜJDE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkalespor’un yaşamış olduğu çıkmaz tatlıya bağlandı. Müfettiş raporuna göre 2015 sonrası tüm delegeler silinirken, Kayyum Heyeti Futbolcuların alacaklarını ödemek üzere Ankara’ya hareket etti.
TARAFTARLAR YÜRÜYÜK KARARI ALMIŞLARDI
Kırıkkalespor da yaşanan süreç takımı çıkmaza sokarken, taraftarlar sosyal medya üzerinden örgütlenerek yürüyüş kararı almışlardı. Futbolcuların paralarını alamamaları ve kampı terk ederiz çıkışının üzerine bir araya gelen taraftar gurupları, takımın önünde ki engellerin kaldırılması için çalışmalara başlamışlardı. Taraftarlar yürüyüş kararı alırken, takım üzerinde olumsuz etkisi olan herkesi protesto edeceklerdi.
TARAFLAR ANLAŞMA SAĞLADI
Kongre sürecinden sonra usulsüz delege iddiasıyla Mahkemelik olan Kırıkkalespor’a kayyum atanmıştı. Ancak göreve gelen Kayyum Heyeti hesaplarda ki tedbirden dolayı parayı çekememiş ve futbolcuların alacaklarını ödeyememişti. Geçtiğimiz günlerde görülen duruşma da hesap üzerinde ki tedbirin kaldırılması ile birlikte Kayyum Heyeti futbolcuların paralarının ödeneceğini açıkladı. Alacakların kalan kısımları ise Türk Metal Sendikası tarafından karşılanarak futbolcuların sıkıntısı aşılmış oldu. Ayrıca Başkan Adayları Mürsel Öcal ve Metin Karakuş bir araya gelerek takımın üzerinde ki engellerin aşılması adına anlaşma sağladılar.
ASKF BAŞKANI SIRRI ZENGİN AÇIKLADI
KIRIKKALESPOR’A MÜJDE - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Geçtiğimiz günlerde Kırıkkalespor için girişimlerine başlayan ve bu doğrultu da Kırıkkale Valisi M. İler Haktankaçmaz, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevlül Kavlak, Başkan Adayı Metin Karakuş ve Başkan Adayı Mürsel Öcal’la ir araya gelen Zengin son olarak Mürsel Öcal ile Metin Karakuş’u buluşturarak sıkıntıların çözülmesini sağladı. Anlaşmayı ilk olarak sosyal medya hesabından duyuran Zengin “Kırıkkalespor üzerindeki kara bulutlar dağılmıştır. Taraflar arasında anlaşma sağlanmış olup gerekli açıklamaları taraflar yapılacaktır. Sürecin bitmesinde emeği geçen Spor Camiasına, Devlet Büyüklerimize, Sayın Pevlül Kavlak’a, Sayın Mürsel Öcal’a ve Sayın Metin Karakuş’a teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.
 
SARICA GEÇMİŞ OLSUN
KIRIKKALESPOR’A MÜJDE - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sıkıntılı süreçte Sportif Direktör olarak elini taşın altına koyan ve bu doğrultuda takımın tüm problemleri ile ilgilenen Battal Sarıca taraftarlara müjdeyi verdi. Sarıca “Başbakanlık Müfettişine göre 2015 yılı sonrasında ki delegelerin tamamının delege sayılmadığı bilgisine ulaştık. Ayrıca 2014’te yapılan kongrede delege olan 40 delegenin delegeliklerinin devam ettiği şeklinde bir rapor hazırlandığını öğrendik. Kayyum Heyeti de parayı kullanabilmek için tüm izinleri almışlardır. Birazdan Ankara’ya hareket edeceğiz ve futbolcularımızın hakkı olan paraları ödeyeceğiz. Tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yolumuz aydınlık, İnşallah Mahkeme süreci de kısa sürede tamamlanacak ve yeni bir kongre ile Kulüp Başkanına teslime dilecek. Bu takıma faydalı olacak herkes elini taşın altına koymalı bu süreçte elini taşın altına koyanları ve taşın üstüne çıkanları hep birlikte izledik. Taraftarlarımız rahat olsunlar, futbolcularımız tüm azimleri ile lige hazırlanacak ve en iyi şekilde mücadele edecekler” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x