Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Milli takıma seçildiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Bowling Dart federasyonu faaliyet programında yer alan Uluslar Arası Bocce Turnuvası 10 ülkenin katılımı ile Antalya Kemer ilçesinde yapıldı.
HER KATEGORİDE KÜRSÜYE ÇIKTIK
Milli Takım düzeyinde ilimiz sporcularından Bocce Raffa Bayanlar Kategorisinde Berna Erdem, Bocce Rafa Erkekler Kategorisinde Buğra Ünlü ve Bocce Petank Geleneksel Kategorisinde Gülşah Karaçay Kırıkkale’yi temsil etti. Berna Erdem’in katıldığı Milli Takım 1. olarak altın madalya, Buğra Ünlü’nün bulunduğu Milli Takım 2. olarak gümüş madalya, Gülşah Karaçay’ın bulunduğu milli takım 3. olarak bronz madalya kazandı. Sporcuların kampa çağrılmasının müdürlük ve antrenörleri için gurur kaynağı olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, öğrencilerinin eğitimin yanında spor faaliyetlerinde de başarılı olmalarından mutlu olduklarını söyledi.
TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞLARDI
Ünlü, “Biz İl Müdürlüğü olarak öğrencilerimizi, derslerin yanında onların kabiliyetlerini belirleyerek başarılı olabilecekleri alanlara yönlendiriyor ve bu konuda onlara hem yardımcı oluyor hem de onları hazırlıyoruz. Müdürlüğümüz Antrenörü Mehmet Erkol gözetiminde çalışmalar yapan Bocce Raffa takımımız, katıldıkları Okullararası Yıldızlar Bocce Müsabakalarında Türkiye Şampiyonu olarak tamamlamışlardı. Şimdi ise Büyükler kategorisinde Milli Takıma 3 Sporcu göndermenin gururu ve sevincini yaşıyoruz.
ONUR VERİCİ
Bu ilimiz için gurur verici, diğer sporcularımız için de örnek teşkil eden bir durum. Sporcularımızın başarılı olup ilimizin gururu olacağına inancımız tam. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak daha Milli Takıma başarılı sporcularyetiştirmek amacımız ve görevimizdir. Gece gündüz demeden göstermiş olduğu özverili çalışmalar sonucu emek harcayan bocce antrenörümüz Mehmet Erkol’a teşekkür ederim” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu