Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Şampiyon YİH

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Koşabiliyorken Koş Projesi” kapsamında Başpınar Stadyumunda   kurumlar arası  futbol müsabakası, Yüksek İhtisas Hastanesi takımı ile  Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ile yapılan final maçı ile son buldu.
 
Geniş katılım
Başpınar stadyumundaki müsabakaya, Vali Ali Kolat, Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tekin Akça,  Çevre Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
 
23 takımda 350 kişi ter döktü
Vali Ali Kolat müsabaka sonunda yaptığı konuşmada; “Biz valilik olarak ilk defa böyle bir turnuva gerçekleştirdik. Bu turnuvaya yaklaşık 350 sporcu ve 23 takım katıldı. Bu güzel organizasyon için herkese teşekkür ediyorum. Bizim buradaki amacımız hem spora dikkati çekmek, hem kurumlar arası dostluğu kardeşliği geliştirmek, hem de ilimize bir hareketlilik getirmek amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Bu turnuva çok güzel bir şekilde sona erdi.
 
Takım sayısı artabilir
Çok güzel bir organizasyon oldu. Bu organizasyonda görev alan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz görevlileri, hakemlerimiz ve herkes büyük bir özveriyle çalıştılar ve bu noktaya gelindi. İnşallah bundan sonra da çeşitli spor dallarında da turnuva düzenlemek istiyoruz. Biliyorsunuz voleybolda da bunu sürdürüyoruz. Önümüzdeki yıllarda da takımları artırabiliriz.
 
Yüzde dalında da yapılabilir
Yüzme dalında da yapabiliriz. Çeşitli dallarda bu canlılığı bu hareketliliği getirmek istiyoruz. Bütün amacımız nerede hareket, orada bereket. Koşabiliyorken koş. Biz, herkesin spor yapabilecegini, herkesin bir hareket alanı olabileceğini düşünerek bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz.Ben, burada başarılı olsun olmasın katılan bütün takımlara teşekkür ediyorum” dedi.
 
Kupa töreni düzenlendi
Turnuva sonunda birinci olan Yüksek İhtisas Hastanesi takımına Vali Ali Kolat, ikinci olan Milli Eğitim Müdürlüğü takımına İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, üçüncü olan TÜFAD takımına Baro Başkanı Av. Ayhan Yılmaz, dördüncü olan Defterdarlık takımına Çevre Şehircilik İl Müdürü Turgut Çiçek, turnuvanın centilmen takımı Baro’ya kupasını Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça tarafından verildi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu