Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YGS İL  1’NSİ   FEN LİSESİNDEN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye genelinde yapılan LGS sınavı sonuçları açıklandı. Türkiye geneleli ilk bin kişi arasında 3 derece elde eden Fen Lisesi, Kırıkkale’de ise İl 1.si,  İl 2.si İl 3.sü çıkardı. Okul Müdürü Nusret Kılıç,  elde edilen başarılı sonuçlar nedeniyle sabah kahvaltısı düzenledi.
Stres atmak için kahvaltı
Tüm yurtta geçtiğimiz haftalarda yapılan LGS sınav sonuçları sonucunda Kırıkkale Fen Lisesi ilk bin içinde üç derece elde ederken, ilk beş binde 23 derece , ilk on binde  64 derece ile Türkiye genelinde 354‘ncü, Kırıkkale’de ise İl  1’nciliğini aldı. Elde edilen başarılı sonuçlar nedeniyle stres atma adıyla sabah kahvaltısı düzenleyen okul müdürü Nusret Kılıç, yakalanan başarılı sonuçlar hakkında açıklama yaparak derece elde eden öğrencileri tanıttı. Okul yemekhanesinde gerçekleştirilen Tanıtım ve stres atma kahvaltısına İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, MKE Müdürü İsmail Çetin ,  MKE Müdür  yardımcıları Muhammet Bahadır Dülger, Şube müdürü Adem Say , Okul müdürü Nusret Kılıç,  idarecileri ile  öğrenci ve öğretmenler katıldı.
Üstün başarı gösterdiler
Kahvaltılı toplantıda günün önem ve anlamına ilişkin konuşma yapan Okul Müdürü Nusret Kılıç,   Kırıkkale’de İsmail Hakkı Ünal’ın İl  2’nsi, Mustafa Oğuz Güngör ve Atabey Demirel’in İl 3’nsü olduğunu duyurdu. Kılıç ‘’Türkiye genelinde yapılan LGS sınavında her yıllarda olduğu gibi yine Fen Lisesi üstün başarı göstermiştir. Okulumuzun eğitim ve öğretimde ilkeli, programlı oluşundandır ki öğrencilerimiz başarıyı yakalıyorlar. Şahsım ve Fen lisesi adına çocuklarımızın başarısını tebrik ediyorum ,ailelerine bu müjdeyi de vererek onları da tebrik ediyorum.  Çocuklarımıza başarılar dileyerek bu başarılarından dolayı da bizi onurlandırdıkları için mutluluk duyduğumuzu belirtirim ‘’  dedi.
İlmin sonu yoktur
Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise yaptığı konuşmasında ‘’  Kırıkkale eğitimde üstün başarıyı yakalıyor, bugün Fen lisemiz LGS sınavında Türkiye genelinde aldıkları puanlar ne kadar başarılı olmamızın bir kanıtıdır.  İl genelinde Okullarımızdaki eğitim ve öğretimde ileri durumdayız. Bu başarılarımızın daha da ileri duruma gelmesi içinde, öğrenci, öğretmen, idareci bizler gayretlerimizi eksik etmemeliyiz. İlmin sonu yok tur. Bilgi her an her saniye yenilenmekte bunu yakalamak zorundayız ki başarılarımız devamı için çok çok çalışmamız gerek.” Şeklinde konuştu

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
musa
musa
10 Nisan 2015 11:41

Başlık 1. Diyor içerikte 2. Ve 3. Deniliyor. 1. Kızılırmaltan çünkü. Düzeltilmeli.

abidin
abidin
3 Nisan 2015 09:12

Kızılırmak Lisesi de 1., 2., 3.’ü bizden çıktı diye ilan veriyor. Hangisi doğru. Birde zaten SBS’de en iyi öğrenciler Fen Lisesine giriyor.İlk sıraların burdan çıkması zaten normal. Kırıkkale’de eğitim gören öğrencilerin SBS sıralamasına göre ilk 100’ü burada. İlk 100’ün bu okuldan çıkması gerekir. Başarı nedir? Başarı SBS’de 300.’ü olmuş bir öğrenciyi 100-200 sıralamasına sokmuşmusunuz. Başarı odur. Fen Lisesi eğitiminden memnun olan bir veli görmedim. Velilerin çoğu öğretmenin işlerine sıkı sarılmadıkları, ücretli öğrenci arama derdinde oldukları yönünde şikayetleri var.

Başa dön tuşu