Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

Zakkum biletleri tükeniyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz hafta Karaman Ermenek Maden’inde yaşanan facia nedeniyle ertelenen Zakkum Konseri perşembe günü gerçekleşecek.
 
AZ SAYIDA BİLET KALDI
Kırıkkale’ye bir çok ünlü sanatçının gelmesini sağlayan ve dev organizasyonlara ev sahipliği yapan Genç Sanat bu kez Kırıkkale’ye Zakkum’u getiriyor. 6 Kasım Perşembe günü Podium AVM’de gerçekleşecek olan konserin bilek noktaları olan Yenişehir Fark Fotokopi, Sport 2000 (Podium) ve Eyfel Parfümeri’de biletlerin az sayıda kaldığı öğrenildi.  Zakkum hayranları konserin düzenleneceği alana saat 19.30’da girmeye başlayacak. Son albümü ile hayran kitlesini artıran Zakkum Kırıkkaleli hayranları ile buluşacak.
 
“DERİNDEN ÜZDÜ”
Genç Sanat Organizasyon Sahibi Baturhan Çetin, “Geçtiğimiz hafta Ermenek’te yaşanan facia hepimizi derinden üzdü. Sanatçımız ve grubu ile ortak karar alarak konseri erteledik. Konser tarihini 1 hafta sonraya belirledik. Biletlerimiz az sayıda kaldı. Tüm Kırıkkale halkı davetlidir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu