Kırıkkale

İl Müdürü Fatih Ateş: “Bahşılı Havucu’nu Marka Haline Getiriyoruz”

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Bahşılı ilçesinde 200 dönüm alanda gerçekleştirilen havuç hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, Bahşılı ilçesinde 200 dönüm alanda gerçekleştirilen havuç hasadına katılarak üreticilerle bir araya geldi.

Bahşılı Merkez’de üretici Fatih Dursun Parlak’a ait tarlada yürütülen hasatta yaklaşık 5 bin ton havuç elde edildi. Bölgede incelemelerde bulunan İl Müdürü Ateş, Bahşılı topraklarının yapısı ve sulama suyunun kalitesinin havuca kendine has bir aroma kazandırdığını belirtti.İl Müdürü Ateş yaptığı açıklamada, “Bahşılı Havucu markasını oluşturmaya çalışıyoruz. Bu bölgede yetiştirilen kaliteli ürünlerimiz hem Kırıkkale hem de Ankara pazarlarında tüketicilerle buluşuyor. Üreticilerimizin emekleriyle bu markayı daha da büyüteceğiz.” dedi.

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak üreticilerin markalaşma sürecine destek verdiklerini vurgulayan Ateş, yerel ürünlerin tanıtımıyla katma değerin artırılmasının önemine dikkat çekti.

ağaç görseli olabilirbiçerdöver ve şunu diyen bir yazı '京 TOKA TOKAY MAKNE দুু 北 TOKAY MAKлE LA' görseli olabilir

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x