Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Saygılı’nın Ev Ziyaretine Vatandaştan Tepki

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın ev ziyareti fotoğrafı gündem oldu. Saygılı fotoğrafları kaldırmak zorunda kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın ev ziyareti fotoğrafı gündem oldu. Saygılı fotoğrafları kaldırmak zorunda kaldı.

EVE AYAKKABI İLE GİRDİ

3. Dönem seçilmek için seçim çalışmalarına devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretleri yapıyor. Saygılı’nın sosyal medya hesabında paylaşılan ev ziyaretleri fotoğrafları vatandaşın tepkisine neden oldu. Ev ziyaretlerinde haneye, hane halkının ayakkabısını çıkartmasına rağmen ayakkabısıyla giren Saygılı’nın sosyal medyada paylaşın fotoğrafları yoğun tepkiye neden oldu. Tepkiler üzerine Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, ayakkabılı fotoğraflarını kaldırırken alınan ekran görüntüleri sosyal medyada bolca paylaşıldı. Vatandaşlar Kırıkkale’ye Değer sloganını kullanan Saygılı’ya “İşte Saygılı’nın Kırıkkale’ye Verdiği Değer” şeklinde paylaşım yaparken, Saygılı’nın ayakkabılarını çıkartmadan eve girmesi, akıllara meclis toplantısında “ben kibirli adamım burnum düşse eğilip yerden almam” sözlerini getirdi. Vatandaşlar Saygılı’nın bu sözlerine atıf yaparak “Adam burnu düşse yere eğilip almıyor, ayakkabısını çıkartmak içinde eğilmemiş” şeklinde eleştirilerini dile getirdiler.

REZİDANSTA AYAKKABIYLA MI OTURUYOR?

Devlet Su İşlerinin yoğun uyarılarına rağmen taşkın bölgesinde eniştesine inşaat ruhsatı veren ve tamamlandıktan sonra uzun süre bu sitede ikamet eden Saygılı’nın Ankara’da on milyonlarca liralık rezidansa taşındığı iddia edilmişti. Emlak değeri 40 milyon liraları bulduğu iddia edilen rezidansta oturduğu ifade edilen Saygılı’nın, rezidansa çabuk alıştığı ve kendi evine de ayakkabı ile girdiğini ifade edilen ironi şeklinde paylaşımlarda dikkat çekiyor. Başta su sorunu olmak üzere Kırıkkale’nin hiçbir sorununa çözüm üretemediği halkça dile getirilen Saygılı’nın, Ak Partinin rüzgarı ile iki seçim kazandığını belirten vatandaşlar, “Adam iki dönem seçim bürosunda oturarak seçim kazandı. Şimdi seçim elinden gidiyor sokağa çıkmak zorunda. Ancak bilmiyor ki ev ziyareti nasıl yapılır? İnsanlara nasıl davranılır? Seçmene ne söylenir? İki dönem Ak Parti rüzgarı olmasaydı ve halkın desteğini şahsına alarak seçilseydi bu gafları yapmazdı” şeklinde Saygılı’yı eleştiriyorlar.

AYIP BİR DAVRANIŞ

Mehmet Saygılı’nın ayakkabılı durumunu da yorumlayan bir çok kişi, “Sayın Saygılı’dan beklenmedik hareketler bunlar. Ne zaman ev ziyareti yapmış ki, şimdi yaptıkları gerçekçi olsun. Milletten kaçmak için kendine belediyeden başka yerlerde makam odaları yaptıran vatandaş seçim için kendisinin de hiç alışık olmadığı davranışlar sergiliyor. Ziyarete gittiği evde ev sahipleri çoraplı, Sayın Saygılı ise ayakkabılı. Bu çok ayıp bir davranış. Kendi ifadesi ile “kibir”i arşa çıkmış birinden de ancak bu beklenirdi. Hiçbir şey yapmadan makam odalarından herhangi birinde otursa bile bu kadar tepki çekmez” diyor.

KIRŞEHİRDEN Mİ BAHSEDİYOR?

Bir başka dikkat çekici konu ise AKP Milletvekili Mustafa Kaplan’ın Keskin’de vatandaşlara konuşma yapmak için mikrofonu eline alıp konuşmaya başlayan Kaplan, “Sevgili Kırşehirliler” diyerek dikkat çekti. Kendisi de Kırşehirli olan Kaplan, durumu espriye vurarak düzeltmeye çalışsa da, sosyal medya adeta yıkıldı. Bir çok kişi, “İste seçtikleriniz bu halde. Adamın memleketi Kırşehir, sürekli aklında Kırşehir var ki, nereye gitse orayı sayıklıyor. Kırıkkale için hayır mı bekliyorsunuz?” yorumları yapıldı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kız kulesi
kız kulesi
22 Mart 2024 10:21

güleriz ağlanacak halimize. peki bunu nerede yaptı? yıllardır sahip çıkılmamış, ötelenmiş, belediye de tuvalet önlerinde oturtulmuş, siyaset ve bürokrasiden organize bir şekilde silinmiş KESKİNlilerin meydanında. kim tepki gösterdi? kimse!!! ellerinden gelse AK Parti keskin ilçe başkanını ”Kırşehirli” yapacaklar…

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x