Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiKırıkkaleManşet

Gök Hisarcıklıoğluna Kırıkkaleyi Anlattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

GÖK, HİSARCIKLIOĞLU’NA KIRIKKALE’Yİ ANLATTI
Kırıkkale TSO Başkanı Ekrem Gök TOBB’nin Yassıada da ‘Demokrasi ve Özgürlük Adaları’ projesinin temel atma törenine katıldı. Başkan Gök, Temel atma töreninde TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile biraraya gelerek Kırıkkale Ticareti hakkında çeşitli bilgiler verdi.

ZORLUKLAR AŞILDI
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yassı ada programına katılarak burada TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Gök yapılan ikili görüşmede Hisarcıklıoğlu’na Kırıkkale hakkında çeşitli bilgiler verdi. Hisarcıklıoğlu ise Yassıada’yı, yerli ve yabancı misafirlerin ağırlanacağı, ziyaret edenlerin Türkiye’nin demokratikleşme mücadelesine tanıklık edecekleri bir esere dönüştüreceklerini belirterek, “Bundan sonra Yassıada denilince akla hüzün değil, umut gelecek. Burayı ziyaret edenler ülke olarak hangi zorlukları aşıp bu noktaya geldiğimizi hatırlayacak” dedi. Hisarcıklıoğlu, Yassıada’da “Demokrasi ve Özgürlük Adaları” projesinin temel atma törenindeki konuşmasında, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Türk özel sektörüne her zaman öncelik verdiğini, sektörün önünü açmak için iş dünyasıyla istişare ettiğini anlattı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu