Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Tarım

Tarım Çalışmaları Değerlendirildi

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nın beşincisi Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nın beşincisi Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün ev sahipliğinde yapıldı.

SUNUM YAPILDI

Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Kırıkkale Toprak Mahsulleri Ofisi Başmüdürü Tuncay Akgöl, Kırıkkale Orman İşletmesi Müdürü Atilla Yılmaz, Kırıkkale Devlet Su İşleri 56. Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu ve Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Bahadır Gürleyik katıldı. Kırıkkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Bahadır Gürleyik’in yaptığı sunum ile başlayan toplantı da Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nün iş ve işleyişleri hakkında genel bilgiler verildi. Kırıkkale de tarımın, ormanın ve hayvancılığın gelişmesine yönelik kurumların koordineli bir şekilde çalışmaları, stratejileri ve neler yapılacağı konularında istişarede bulunuldu. Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Taşra Birimleri Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’nın kurumların çalışma konuları ile ilgili bilgi alışverişi, tarım sektörü ile ilgili değerlendirmeler, paydaşlara ait sorun ve çözümler ile kurumlar arasında yapılan çalışmalar gibi ana başlıklarda değerlendirmelerde bulunulduğu ve bu toplantıların Kırıkkale tarımı için öneminden bahsetti ve tüm Kurum Müdürlerine teşekkürlerini iletti. Koordinasyon Değerlendirme Toplantısı, Kurum Müdürlerinin soru, görüş ve önerilerinin alınması ile tamamlandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x