Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Ak Parti’den Emniyet’e ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Teşkilatları yerel seçimle ilgili hazırlıklarını sürdürürken, kurumlara yönelik de ziyaretler devam ediyor.  Önceki gün Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.

 

SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Saygılı ile birlikte önceki gün Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Seçim dolayısıyla kurumlara yönelik ziyaretler devam ederken, bu doğrultuda da Emniyet Müdürlüğü ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da yer aldı. Dağdelen ve Seygılı Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret ettikten sonra şubeleri dolaşarak personelle selamlaştı.

 

DAĞDELEN BLGİ VERDİ

Ziyaret konusunda bilgi veren İl Başkanı Dağdelen, “Seçim ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Mehmet Saygılı ile birlikte Emniyet Müdürümüz Sayın Mahmut Çorumlu ve değerli emniyet mensuplarımızı ziyaret ettik. 24 saat şehrinizin güvenliği için hizmet veren değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Heyet daha sonra çevik kuvvet şube müdürlüğünü ziyaret ederek görüş alıverişinde bulunuldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x