Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskinliler platformu tarafından ‘Keskinliler Serdar Yarar ile buluşuyor’ açık hava toplantısı adeta mitinge dönüştü. MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar’a destek amacı ile toplanan ve Keskin’in önde gelen simalarının da aralarında bulunduğu toplantıya çok sayıda Keskinli katıldı.

AÇIK HAVA TOPLANTISI

Kırıkkale’de yaşayan ancak nüfus kağıtlarında doğum yeri olarak Keskin yazılı olan Keskinliler kendisi de Keskinli olan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’a destek olduklarını göstermek için bir araya geldiler. Keskinliler, havanında aşırı soğuk olmasına rağmen Hüseyin Kahya Parkı İstanbul caddesini hınca hınç doldurdular. Keskin’e bağlı hemen hemen her köyden çok sayıda Keskinli program sonuna kadar toplantı alanından ayrılmadılar. Toplantıya daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, İl Başkanı Erdal Baloğlu’da birlikte katılarak açık hava toplantısını mitinge dönüştüren Keskinlilere teşekkür ettiler.

ESKİ SİYASETÇİLERDE KATILDI

Keskinliler platformu tarafından organize edilen toplantıya MHP’nin yeni ve eski ağır isimleri de katıldılar. Eski Belediye Başkanı Hayati Karayol, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ile birlikte eski Belediye Başkan adayları, Milletvekili adayları ve diğer il genel, belediye meclisi, eski il ve ilçe başkanları da toplantıda hazır bulundu. Tümü Keskinli olan kurmay isimlerde toplantıda kısa birer konuşma yaptılar. Son olarak kendisi de Keskinli olan Belediye Başkan adayı Serdar Yarar bir konuşma yaptı.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

“Keskinliler Platformu´nun Hüseyin Kahya parkında düzenlemiş olduğu “Keskinliler Serdar Yarar ile buluşuyor” açık hava toplantısı adeta mitinge dönüştü. Kırıkkale siyasetinin ötekileştirmeden çok çektiğini, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışında ötekileştirmeye yer bulunmadığını söyleyen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar “Seçim çalışmamız süresi içerisinde Kırıkkale’de yaşayan Yozgatlı, Kırşehirli, Balışeyhli, Yahşihanlı, Karakeçili, Deliceli, Çelebili hemşerilerimizle bir araya geldik. Bugünde Keskinli değerli akrabalarımla bir arada olmaktan mutluyum, gururluyum. Biz bu zamana kadar hep şunu söyledik, Kırıkkale’de yaşayan 200 bin insan olarak hepimiz hemşeriyiz dedik. Çünkü ortak bir kaderimiz var, ortak bir adımız var, bu da hepimizin adı Kırıkkale’dir. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeyiz, kimseyi yok saymayız. Bu alanı dolduran emmilerim, dayılarım, halalarım, teyzelerim ellerinden öpüyorum. Bu alanı doldurarak dağ gibi arkamda olduğunuzu gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Kırıkkale’de yaşayan kim varsa hemşerimdir dedik. Adaletlice davranacağımızı, kimseyi ötekileştirmeyeceğimizi, bize yapılan yok sayma siyasetini kimseye yapmayacağımızın sözünü birkez daha yeniliyorum. Bizim tek bir derdimiz var doğduğumuz, büyüdüğümüz, bugünde ekmeğimizi kazandığımız, işimizi eşimizi bulduğumuz Kırıkkale’ye hizmet etmektir. Biz mevcut yönetim gibi birilerinin kimliğine bakıp ta ona göre siyaset yapmayacağız. Biz onlar gibi yapmayacağız ve onlara sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta en iyi cevabı vereceğiz inşallah. Soğuk havaya rağmen bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ederim. Coşkulu kalabalık gösteriyor ki Keskin “kendi evladına” sahip çıkmıştır. Allahın izni ile 1 Nisan sabahı belediye burçlarına üç hilalli sancağımızı hep birlikte dikeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x