Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

MHP adayı Yarar Yozgatlılarla buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, Kırıkkale’de yaşayan Yozgatlılar ile bir araya gelerek istişarede bulundu. MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef’in de katıldığı toplantıda MHP adayı Yarar’a destek talebinde bulunuldu.

YOZGAT MİLLETVEKİLİ SEDEF’TEN TAM DESTEK

Kırıkkale’de yaşayan Yozgatlılar yaklaşan yerel seçimler öncesinde istişarede bulunmak üzere bir araya geldi. Bir düğün salonunda düzenlenen istişare toplantısına MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar başta olmak üzere, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz ve çok sayıda Yozgatlı katıldı. Toplantının açılışında konuşan MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’a kefil olduğunu, tüm çalışmalarında desteğe hazır olduğunu belirterek hemşerilerinden destek istedi. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu’da katılımcılara teşekkür ederek, bu birlikteliğin her zaman devam edeceği mesajını verdi.

40 SORUNA 40 PROJE

Toplantıda konuşan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar bir taraftan projelerinden bahsederken, diğer taraftan nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini anlattı. Biz diyoruz ki sen ben yok, biz varız, Kırıkkale’de yaşan 200 binin üzerindeki herkes bizim öz be öz hemşerimizdir. Kırıkkale’de yaşayan herkesin sorununu biliyoruz ve bunun için ilk etapta 40 soruna 40 proje hazırladık. Kırıkkale’de yaşayan bütün insanlarımıza adaletli şekilde hizmet edeceğiz. Dürüst, çalışkan, güler yüzlü, hizmet odaklı, yardımsever, şefkat, kapısı herkese açık olan, sosyal belediyeciliğin nasıl yapıldığını Allah bu görevi bize nasip ederse hep birlikte göreceğiz. Desteklerinizden dolayı şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x