Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

MHP lideri Bahçeli’den Kırıkkale mitingine övgü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’DEKİ COŞKULU KALABALIK MEMNUNİYET VERİCİDİR

31 Mart yerel yönetimler seçimleri kapsamında başlattığı mitinglerin üçüncü durağı Kırıkkale olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecilerin sorusu üzerini Kırıkkale mitingini değerlendirdi. Mitinginde ‘Kırıkkale’nin diriliş ve yükseliş arzusuna şahit oluyorum. Kırıkkale bugün bir başka güzel, bir başka heybetli’ sözlerine sarf eden MHP Lideri Bahçeli, Kırıkkale’de en son 2009 yılında miting yaptığını hatırlatarak ‘Aradan geçen bu süreç içerisinde bugünkü coşkulu kalabalık memnuniyet vericidir” diye konuştu.

KALABALIK VE COŞKULU

Yerel seçimler kapsamında partisinin Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında düzenlediği mitinge katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, miting sonrası Kırıkkale’de Eypark Restoran’da teşkilat mensupları ve gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan MHP Lideri Bahçeli, mitingler konusunda sorulan soruyu Kırıkkale’den örnek vererek cevapladı. Son yıllarda partisinin Kırıkkale’deki en kalabalık ve coşkulu bir miting gerçekleştirdiğini ve bunun memnuniyet verici olduğunu söyleyen MHP Lideri Bahçeli “Cumhur ittifakı toplumu siyaset yönünden mayalaştırmış. Bu maya iki tane sonuç doğuracaktır. Bunlardan bir tanesi cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin 4.5 yıllık süresi içerisinde devamına imkan verecek öbür taraftan da böyle bir anlayışın birlikteliğin mahalli idareler seçimlerine yansımasıyla genel yönetimle yerel yönetim arasındaki uyumu sağlayacaktır. Bu işaret vardır” diye konuştu.

EN SON 2009’DE MİTİNG YAPMIŞTIK

Kırıkkale mitinginden örnek veren MHP Lideri Bahçeli “Mesela Kırıkkale’ye geldik. En son 2009 yılında burada bir miting yapmıştık. Aradan geçen bu süre içerisinde bugünkü coşku kalabalık gayet iyiydi memnuniyet vericiydi. Bunu tabii televizyonlar da gösteriyor. Şimdi bizim alanlarda nerede seçim yapacaksak Söğüt’te başladık. Eskişehir, ‘Söğüt gibi olacağım’ dedi, arkasından diğeri ‘Eskişehir gibi olacağım’. Yarın Kastamonu Çankırı devam edecek. Bu kartopu gibi büyüyecek. Ben ümitliyim. Benim cumhur ittifakının kazanacağına inancım tam. Kazanması da lazımdır diye düşünüyorum. X artı Y eşittir Z’nin 52’nin üzerine çıkmasında yarar vardır diye düşünüyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x