Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

İYİ PARTİDEN İSTİFA EDİP MHP’YE KATILDILAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı kurucularından ve Genel Merkez Üst Kurul Delegesi olan Ferruh Çetiner ve beraberinde 168 arkadaşı İYİ Partideki görevinden ve parti üyeliğinden istifa ederek MHP’ye katıldı.

KURUCUSU OLDUĞU PARTİDEN İSTİFA ETTİ

Yerel seçim çalışmalarında heyecan doruğa ulaşırken, MHP Kırıkkale teşkilatında katılım heyecanı yaşanıyor. İYİ Parti Kırıkkale il teşkilatı kurucular kurulu üyesi olan ve Genel Merkez Üst Kurul Delegesi olan Ferruh Çetiner ve beraberindeki 168 arkadaşı iyi partideki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ederek MHP’ye katıldı. Kalabalık bir arkadaş grubuyla beraber MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar’ın merkez seçim bürosuna gelen Çetiner ve beraberindekileri burada MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ve MHP adayı Yarar karşıladı.

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTINIZ

Katılımların kendilerinin gücüne güç kattığını belirten MHP Kırıkkale Belediye Başkanı Serdar Yarar “İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı kurucular kurulu üyesi ve genel merkez üst kurul delegesi Ferruh Çetiner ve 168 arkadaşı İyi Partideki bütün görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ederek aramıza katılmıştır. Ferruh beyi ve beraberinde aramıza katılan arkadaşlarımızı yeniden aramızda görmekten büyük onur duyduğumu ifade etmek isterim. Yuvanıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Desteklerinizle daha güçlü ve emin adımlarla hedefe ulaşacağız” ifadesinde bulundu.

YUVAMIZA DÖNMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

İl Başkanı Baloğlu, “Zafere giden yolda gücümüze güç katıyoruz. 31 Mart akşamında Allah nasip ederse Kırıkkale Belediyesi burçlarına 3 hilalli bayrağımızı dikeceğiz” diye konuştu. Merkez İlçe Başkanı Abalı’da Çetiner’e MHP rozetini takarak yuvaya hoş geldin temennisinde bulundu.  Çetiner’de Uzun yıllar dava arkadaşlığı yaptığım MHP Kırıkkale Belediye Başkanı adayımız Serdar Yarar’a destek olmak amacıyla kurucusu olduğum İyi partiden arkadaşlarımla beraber istifa ederek tekrar yuvamıza dönmenin hazzını ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x