Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Ak Parti Emeklileri dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Ak Parti teşkilatı Emekliler Derneğinin organize ettiği toplantıda emeklilerle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Türkiye İşçi Emeklileri Derneği ile geniş katılımlı toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya katılan tüm emeklilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

TOPLANTI YAPTILAR

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can  ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği ile geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Emeklilerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda seçim konuşuldu, emeklilere yönelik hazırlık ve çalışmalar konusunda bilgiler verildi. Toplantıya emeklilerin büyük ilgi gösterdiği gözlenirken, Dernek Başkanı Zekeriya Aytekin emeklilerin hükümetten beklentileri konusunda bilgiler verdi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Al Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can, emeklileri dinledikten sonra onlara yönelik hazırlık ve çalışmalar konusunda bilgiler aktardı. Emeklilerden her zaman olduğu gibi destek beklediklerini söyleyen Başkan Dağdelen, “Türkiye Emekliler Derneği’nin desteğini yanımızda görmek bize her zaman güven verdi. Değerli büyüklerimiz, Ak Parti ailesi olarak bizler de sizin güveninize daima layık olmaya gayret edeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x