Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Kırıkkale’nin kaderine mührünüzü vurun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale mitinginde konuştu. MHP adaylarına destek isteyen Bahçeli, “Kırıkkale bugün bir başka güzel, bir başka heybetli duruyor. Kırıkkale’nin diriliş ve yükseliş arzusuna şahit oluyorum. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kırıkkale’nin kaderine mührünüzü vurun” diye konuştu.

COŞKULU KARŞILAMA

31 Mart yerel seçimleri için mitinglerini sürdüren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kırıkkale’de düzenlediği mitinge katılarak Cumhuriyet meydanını dolduran binlerce Kırıkkalelilere seslendi. Yozgat mitinginden Kırıkkale’ye gelen MHP Genel Başkanı Bahçeli, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Mehter takımı gösterisi ve tarihte kurulan 16 büyük Türk devletinin bayraklarıyla karşılanan MHP’lideri Bahçeli’ye genel başkan yardımcıları, çok sayıda milletvekili, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, ilçe ve kasaba belediye başkan adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti.

 

DESTEK KIRIKKALE’DEN HİZMET BİZDEN

Mitinde ilk kürsüye gelen isim olan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar 115 gündür sahada olduklarını ve her alanda yaptıkları çalışmalarda Kırıkkalelilerin büyük desteğini görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. MHP’li aday Yarar “Kırıkkale için bir hayalimiz var dedik. 113 gün sonra gördük ki bu hayal sadece MHP’li belediye başkanı adaylarının değil, tüm Kırıkkale’nin bir hayali olduğunu gördük. Üreten belediye, markalaşan Kırıkkale vizyonuyla yolumuza başladığımız günden bu tarafa gördük ki Kırıkkale bizlere gönlünde, duasında, her yerde bize destek verdi. Allah bu görevi bize nasip ederse parke taşından çiçeğine, ekmeğinden suyuna, yolundan insanına kadar şehrimizin her şeyine sahip çıkacağız. Sosyal alanından tutunda, otobüsüne kadar, park ve bahçelerinden tutunda belediye ekmek fabrikasının tekrar faaliyete geçmesine kadar 40 projemizi hayata geçireceğiz. Biz inanıyoruz ki 31 Mart gecesi de bugün olduğu gibi tüm belediyeleri alarak, inşallah kutlamamızı Cumhuriyet meydanında yaparız. Destek Kırıkkale’den hizmet bizden” ifadesini kullandı. Daha sonra kürsüye gelen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’te doğup büyüdüğü Kırıkkale’de siyaset yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, MHP Belediye Başkanı adaylarına destek istedi.

 

KIRIKKALELİLERDEN DESTEK SÖZÜ ALDI

‘Kırıkkale bugün adeta coşuyor, adeta kabına sığmayıp taşıyor’ sözleriyle konuşmasına başlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli “Kırıkkale bugün bir başka güzel, bir başka heybetli duruyor. Hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Açık hava toplantımıza teşrif eden her kardeşimi hasretle bağrıma basıyorum. Bahşili’ye, Balışeyh’e, Çelebi’ye, Karakeçili’ye, Keskin’e, Delice’ye, Sulakyurt’a, Yahşihan’a en derin sevgilerimi gönderiyorum. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Kırıkkale’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kırıkkale’nin diriliş ve yükseliş arzusuna şahit oluyorum. Kırıkkale’nin dik duruşunu, dirayetli doğasını, zorluklara direnen yapısını takdirle karşılıyorum. Kırıkkaleli kardeşlerim, soruyorum sizlere; 19 gün sonra yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine hazır mısınız? (Evet) Vakit gelip çattığında sandığa gidecek misiniz? (Evet) Kırıkkale’nin kaderine mührünüzü vuracak mısınız? (Evet). Bu mühürle Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek olacak mısınız? (Evet), Kırıkkaleliler vatan diyor, bayrak diyor, ezan diyor, millet sevdasıyla yanıp kavruluyor.

YARAR’I HEPİNİZE EMANET EDİYORUM

Kırıkkale’nin vicdanı devasıdır, aşılamaz. İradesi dev gibidir, diz çökmez. Kırıkkale; Türk milletinin özüdür, özgüvendir, zalime göz açtırmaz. Türkiye düşmanlarının huzurunu kaçırıyor, zulmete meydan okuyorsunuz. Çok yaşa Kırıkkale, bin yaşa Kırıkkale, sonsuza kadar var ol Kırıkkale. 31 Mart 2019 seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi’ne talibiz. 31 Mart 2019’da sekiz ilçemizin ve iki beldemizin belediye yönetimini kazanmak istiyoruz. Kırıkkale’ye hizmet etmeyi arzuluyoruz. Kırıkkale’nin hizmetkarı olmayı hedefliyoruz. Üretken Belediyecilik vizyonumuzla tanıştırmayı amaçlıyoruz. Soruyorum sizlere; Kırıkkale il ve ilçelerde MHP’ye destek verecek misiniz? (Evet). Bu defa MHP diyecek misiniz? (Evet). Dik baş, tok karın, mutlu yarın için MHP’ye oy verecek misiniz? (Evet). Allah eksiğinizi göstermesin, Allah bizleri mahcup etmesin. Sefer bizden, zafer Allah’tan. Gayret bizden, takdir Kırıkkale’den. Huzurlarınızda Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Yarar’ı ve 11 belediye başkan adayımızı hepinize emanet ediyorum.

 

KIRIKKALE EHLİNE EMANET

Kırıkkale ehline emanet edilecektir, inancım budur, beklentim budur, ümidim budur. Sağduyunun Birlikteliği Kırıkkale’de varlığını gösterecektir. Kırıkkale güvenilir bir iradeyle önümüzdeki beş yıl yönetilecektir. Kırıkkale Belediyemiz Cumhur İttifakı’nın kapsamında değilse de, ilkelerimiz, hareketimiz, dilimiz, üslubumuz, söz ve değerlendirmelerimiz Cumhur İttifakı’nın doğasına aynen uyacaktır. Çünkü, “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyoruz. Ak Partili kardeşlerimizle omuz omuza yürüyoruz. Ayrımız yok, gayrımız yok, ihtilafımız yok. Biz birlikte Cumhur İttifakı’yız. Beraberce Türkiye’yiz, Türk milletiyiz. Çıkarcılar işbirliği yapıyor. Hainler güç birliği yapıyor. Zillet ortakları emel birlikteliği yapıyor. Buna karşılık Cumhur İttifakı Türkiye diyor. Cumhur İttifakı milli onur ve şerefin savunmasını yapıyor. Milli bekanın yaşatılması için çalışıyor, var gücüyle çırpınıyor. Bir yanda beka, diğer yanda bela. Bir yanda zillet, diğer yanda millet. Bir yanda hezimet, diğer yanda Cumhuriyet. Tarafımız belli, geldiğimiz yer belli. Kaynağımız belli, kaderimiz belli. Niyetimiz temiz, hedeflerimiz büyük. Çünkü biz Türk milletiyiz. Çünkü biz cumhurun ruh köküyüz

ZİLLET İTTİFAKI’NA BELEDİYELERİ TESLİM EDEMEYİZ

Gelin görün ki, zillet yalancıdır, zillet yanlıştadır, Türkiye düşmanlarının yancılığına Zillet İttifakı heves etmiştir. CHP zillettedir. Zillet İP’e dolanmıştır. HDP zaten zilletin ta kendisidir. SP, ÖDP zilletin yedekleridir. PKK-FETÖ-Türk’e kefen biçen hainler zilletin ana damarıdır. Bu nedenle Zillet İttifakı’na Türkiye’yi bırakamayız. Zillet İttifakı’na belediyeleri teslim edemeyiz. Dağdan temizlediğimiz terörist ve bölücülerin belediyelere doluşmasına göz yumamayız. HDP Kürdistan diyor, CHP sinsi sinsi gülüyor, sessizce onay veriyor. CHP’nin Balıkesir Akçay eski Belediye Başkanının ibretlik halini eminim ki gördünüz, iğrenç sözlerini herhalde duydunuz, PKK’dan yaptığı ilik ve irade naklini ekranlarda nefretle fark ettiniz.

ZİLLETE DERSİNİ VERİN

Çürük yumurtaları sandıkta ayıklama zamanı gelmiştir. Dalından kopan kurumuş yaprağın akıbetini rüzgâr tayin edecektir. Türk milleti zillete oy ve onay vermez, veremez. Kırıkkale zillete asla tamam demez, demeyecektir. Soruyorum sizlere; Kırıkkale’de bir miyiz? Beraber miyiz? Birlikte zillete dersiniz verecek miyiz? (Evet). Kırıkkale’ye sahip çıkacak mısınız? (Evet). Kırıkkale’nin umutlarını tazeleyecek misiniz? (Evet). Kırıkkale’de MHP diyecek misiniz? (Evet). Zillet İttifakı gelsin de Kırıkkale’ye baksın. Yüreği yetiyorsa milli diriliş ruhunu görsün. Kırıkkale vatanına sahip çıkıyor. Kırıkkale bekasına sahip çıkıyor. Kırıkkale geleceğine sahip çıkıyor. Kırıkkale şehidimizin şühedamızın kemiklerini sızlatmayacak, terör işbirlikçilerine, PKK/YPG’yi masumlaştırmaya çalışan zillete ve Furkan yavrumuzun katillerine hesabı soracaktır. Kırıkkaleli zulme rıza göstermez, ihaneti affetmez, Türklüğün bekasına asla gölge düşürmez. Çünkü Kırıkkale Türk’tür, Türk milletinin yılmaz neferi, yıkılmaz kalesidir.

KIRIKKALE’YE HİZMET SÖZÜ

Kırıkkale’nin belediyecilik anlamında istek ve taleplerinin farkındayız. Bunları gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Buna söz veriyoruz. Her kardeşimizi Cenab-ı Allah’ın kutsal bir emaneti göreceğiz. Milletimizin yüzünün gülmesi, vatandaşlarımızın gece başlarını yastığa rahat koyabilmeleri için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda ayrımcılık, bencillik, duyarsızlık, samimiyetsizlik, tembellik, gevşeklik yoktur, olmayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bir ve eşit görüp, aralarında hiçbir ayrım yapmayacağız.  Sen-ben kaygısı taşımayız, partizanlık yapmayız. Biz olduğumuz müddetçe, birlikte duruş gösterdiğimiz sürece sorunları her zaman aşarız. Cumhur İttifakı’nda hizmet vardır, kutlu bir gelecek vardır, insana hürmet, millete ve vatana emsalsiz bir sevgi vardır.

BELEDİYELERİMİZİN KAPILARI 24 SAAT AÇIK KALACAKTIR

Şimdi sizlere son kez soruyorum. Vatana sahip çıkacak mısınız? (Evet). Bayrağa sahip çıkacak mısınız? (Evet). Bekamıza sahip çıkacak mısınız? (Evet). Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek verip, yol açıp, Kırıkkale’nin umutlarını helal oylarınızla canlandıracak mısınız? (Evet). Belediye Başkan adaylarımızın seçildiği andan itibaren gecesi gündüzü sizlere hizmet olacaktır. Belediyelerimizin kapıları 24 saat açık kalacaktır. Zorda kalanlara el uzatacağız. Darda kalana ümit olacağız. Kırıkkale’nin huzuru için varız. Kırıkkale’nin haysiyeti için varız. Kırıkkale’nin refah ve gelişmişliği için mücadeleye varız ve projelerimizle hazırız. Kırıkkaleli kardeşlerimin tamamını kucaklayacağız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin büyük hedefleriyle buluşturacağız. İman varsa imkân vardır, bunu unutmayacağız. Sözlerime son vermeden, Brüksel’de bir alt mahkemenin aralarında terör örgütü PKK’nın Avrupalı elebaşlarının da olduğu 36 özel ve tüzel kişinin terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanmayacağı yönündeki kararını şiddetle kınıyorum. Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar. Beka İçin Milli Karar, Kırıkkale İçin İstikrar. Kırıkkale Ehline Emanet” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x