Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

‘Bayanların Ak Parti’ye güveni tam’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı teşkilatı Hacı Hidayet Doğrurer Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret ederek, yeni doğum yapan annelere, hasta çocuk ve yakınlarına karanfil verdiler.
‘Bayanların Ak Parti’ye güveni tam’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKaranfil dağıtıldı
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı teşkilatı Hacı Hidayet Doğrurer Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret ederek, hasta yakınlarına ve çocuklara karanfil dağıttılar. Yapılan ziyarette konuşan Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı, “Hastanelerimizde hasta çocuklarımızı ve onların annelerini ziyaret ettik. Onlara birer karanfil vererek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnşallah kısa zaman içinde iyileşip sağlıklı yaşamlarına dönerler” diye konuştu.
Vatandaşımızın ilgisi yüksek
Saygılı yaptığı açıklamanın devamında, “Kırıkkale’mizde istikrarın devam etmesi ve vatandaşlarımızın daha güzel bir hayat sürmeleri için Ak Parti istikrarının sürmesi gerektiğini vatandaşımıza anlatıyoruz. Görüyoruz ki onlarında ilgisi oldukça yüksek. Allah’ın izniyle bu istikrar devam edecek ve Ak Parti Kırıkkale’de yeniden güzel hizmetler gerçekleştirecek. Kadın Kollarımız ile birlikte çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Özellikle bayanlarımızın Ak Parti’ye olan güvenlerinin tam olduğunu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.
‘Bayanların Ak Parti’ye güveni tam’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriZiyaretler sürecek
Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerin süreceğini ifade ederek, “Seçim gününe az kaldı. Kadın kollarımız ile birlikte ev hanımlarını, çalışan bayanlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Kırıkkale’de farklı bir sonuç ile seçimi alacağımıza inanıyorum” dedi.

Başa dön tuşu