Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Bütün seçim bölgelerinde iddialıyız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak parti il ve ilçe teşkilatları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir ve İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz Bahşılı ilçesinde sürdürülen seçim çalışmalarına katıldı.

MEMLEKETİMİZE HİZMET EDECEK ADAYLAR

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Bahşılı Belediye Başkan adayı Zafer Tekin’in seçin bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir Kırıkkale’de tüm seçim bölgelerinde zafere ulaşmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Merkez İlçe Başkanı Bozdemir “Hedefimiz bütün ilçe merkezlerimizde Genel Merkezimizden gelen talimatlara uygun olarak en sevilen, halk tarafından en çok beğenilen, gönlünden Allah rızasını kaldırmadan memlekete hizmet edecek adaylarımızı belirleyerek yola koyulduk” diye konuştu.

HEMŞERİLERİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını belirten İlçe Başkanı Bozdemir “İl ve Merkez ilçe yönetiminden arkadaşlarımız ve Bahşılı Belediye Başkan Adayımız Recep Zafer Tekin’in de katılımıyla ilçe seçim büromuzda vatandaşlarımızla buluştuk. Yerel seçimlerde belediye başkan adayımız için desteklerini istedik. Katılım gösteren bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kırıkkale Merkez, 8 ilçe, 2 belde başkanlığı ve Kırıkkale adına bu organizasyonu üstlenen il teşkilatımız hem belediye, hem meclis üyeleri, hem de İl Genel Meclisi üyeleri açısından yapılacak olan seçimde ortaya konacak çalışmalar adına hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. AK Parti kurulduğundan bu yana Kırıkkale’mizden en yüksek desteği alıyor. Hamiyetperver, milli ve manevi değerlerine bağlı Kırıkkaleli hemşehrilerimize şükran borçluyuz. Dolayısıyla bütün seçim bölgelerinde iddialı ve en güçlü parti konumundayız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x