2019 Belediye Seçimleri

BİZ GÖNÜLDEN BİRLİKTELİK KURDUK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırşehirliler Birlik ve Beraberlik Buluşmasında konuşan Başkan Saygılı

Kırıkkale de yaşayan Kırşehirliler, 31 Mart seçimleri için Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Mehmet Saygılı’ya destek amaçlı bir araya geldiler. Taç Mahal Balo ve Kongre Salonu’nda gerçekleşen ‘Kırşehirliler Birlik ve Beraberlik Buluşmasında konuşan Başkan Saygılı “Birlikten güç doğar. Biz gönülden birliktelik kurduk. Hep birlikte memleketimizi ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

 

GENİŞ KATILIM

Kırıkkale’de yaşayan Kırşehirliler, birlik ve beraberlik buluşmasında bir araya geldi. İlginin yüksek olduğu buluşmaya Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, İl genel ve belediye meclisi üyeleri ve adayları ile çok sayıda Kırşehirli vatandaş katıldı. Kırşehirli belediye ve il genel meclis üyesi adayları Engin Kaplan, Emre Altunçanak, Erdal Parlak, Mustafa Karışmaz, İsmigül Selamoğlu, Kürşat Çiçek ve Harun Oğuz’un tanıtıldığı programda, Belediye Başkanı Saygılı’nın 5 yıllık süre zarfında yaptığı çalışmalar ve yeni dönemdeki projeleri sinevizyon eşliğinde katılımcılara anlatıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, 31 Mart seçimleriyle birlikte Kırıkkale genelinde bulunan 11 belediyeye de ak parti bayraklarını dikeceklerini, yola kaldıkları yerden devam edeceklerine vurgu yaptı.

 

GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİDER, YOL GİZLİ GİZLİ

Daha sonra kürsüye davet edilen için Kırıkkale Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Mehmet Saygılı sözlerine Kırşehir’in yetiştirdiği Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş’a ait Gönül dağı parçasının “Dost elinden gel olmazsa varılmaz, rızasız bahçanın gülü derilmez, kalpten kalbe bir yol vardır görülmez, gönülden gönüle gider, yol gizli gizli” dizeleri ile başlayan Saygılı ‘Dost davet etti bizde dostların davetine memnuniyetle icabet ettik. Kırşehirli hemşerilerimiz bu şehrin asli unsurlarındandır. Kırıkkale eskiden bir yerleşim yeri değildi. MKE’nin kurulması ile birlikte çevre illerden köylerden insanların gelmesi ile kuruldu. Çalışmaya gelenler geri dönmediler ve buraya yerleştiler. İşte o yüzden bu salondakiler gerçek Kırıkkalelilerdir” diye konuştu.

 

FİNANS KONUSUNDA BECERİMİZİ ORTAYA KOYDUK

Önümüzde bir yerel seçim olduğunu hatırlatan Başkan Saygılı “5 yıl önce bana bir görev verdiniz. Sizlerin hizmetkarı olmak için gece gündüz demeden çalıştık. Emanetinize helal getirmedim. Buradan bir kez daha söz veriyorum sizlerin vereceği emanete helal getiremeyeceğim ve boynunuzu asla yere bükmeyeceğim. Belediye alma yeri değil verme yeridir. Biz göreve geldiğimizde, belediyemizin çok büyük problemleri vardı. Bunların başında finansman sorunuydu. Biz cebimizden para getirmedik ama herkesin bir becerisi vardır, bizde bu konuda becerimizi ortaya koyduk” ifadesini kullandı.

 

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen ve bu seçimin sadece bir belediye başkanı seçmekten ibaret olmadığına vurgu yapan Saygılı “Tüm dünya güçlü bir Müslüman ülke istemiyor. Dışarıdan saldırılarla bu ülkeyi yıkamayacaklarının farkına vardılar, şimdi içeriden fitne ve fesatla yıkmaya çalışıyorlar. Biz İç Anadolu insanı olarak her zaman devletimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Farklı düşünceye görüşe sahip olabiliriz ama resmin bütününe bakmak lazım. Birlikten güç doğar biz birlik oldukça da bizi kimse yıkamaz. Hep birlikte memleketimizi ayağa kaldıracağız. Bugün ki bu güzel desteğiniz için de tüm Kırşehirli hemşehrilerime teşekkür ederim’ dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x