Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Belediye başkanları memnuniyet anketi başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin en çok okunan haber sitesi Haber71.net kentin nabzını tutmaya devam ediyor. Haber71.net tarafından başlatılan Belediye Başkanları Memnuniyet Anketi’ni 3 günde 5 binden fazla kişi oyladı.

3 GÜNDEN 5 BİNDEN FAZLA KİŞİ OYLADI

Kırıkkale’nin en çok okunan ve hit alan haber sitesi Haber71.net’in başlattığı ‘Kırıkkale Belediye Başkanı ve İlçe Belediye Başkanlarının 2014-2018 Yılları Arasındaki Hizmet ve Faaliyetlerinden Memnun musunuz?’ anketi büyük ilgi görüyor. 5 Eylül tarihinden başlayan ve sonuçları 17 Eylül 2018 Pazartesi günü açıklanacak olan ankete yoğun ilgi var. Kısa bir sürede 5 binden fazla ziyaretçinin oylama yaptığı ankette kimi belediye başkanları evet oylarının çoğunluğu ile kabul görürken kimilerinde ise hayır oyları oldukça yoğunlukta. Ankette Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un 2014-2018 yılları arasındaki hizmet ve faaliyetlerindeki memnuniyetin oylaması yapılıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x