Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

HEMŞERİLERİMİN GÖNLÜNE, DUASINA VE OYLARINA TALİBİM

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar çalışmalarını anlattı projelerini değerlendirdi

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, ÖZFM’in konuğu oldu. Canlı yayında bir taraftan sürdürdüğü çalışmaları anlatan MHP adayı Yarar, diğer taraftan projelerinin detaylarını paylaştı. Hayata geçirecekleri projelerle istihdama da katkıda bulunacaklarını anlatan Yarar “Hemşerilerimin gönlüne, duasına ve oylarına talibim” şeklinde konuştu.

HEMŞERİLERİMDEN YETKİ İSTİYORUM

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, ÖZFM’in canlı yayın konuğu oldu. Yaklaşık 2 saat süren canlı yayında soruları yanıtlayan MHP Belediye Başkan Adayı Yarar, diğer taraftan ekonomi, istihdam ve üretim projeleri, sosyal projeler, açık yeşil alan dinlence ve eğlence projeleri, eğitim, bilim ve teknoloji projeleri, üstyapı ve imar projeleri, toplu taşıma ve ulaşım projeleri konusunda detaylı bilgiler verdi. Kırıkkale’de 40 soruna 40 projeyle yola çıktıklarını, kısa vade, orta vade ve 4 yıllık uzun vadede hayata geçirecekleri projelerle Kırıkkale’yi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için çalışacaklarına vurgu yapan MHP adayı Yarar, bu projeleri hayata geçirmek için Kırıkkaleli hemşerilerinden 31 Mart’ta yetki istediğini söyledi.

PROJELER İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Kapsamlı bir seçim kampanyası yürüttüklerine işaret eden MHP Belediye Başkan adayı Yarar “Milletvekilimiz Halil Öztürk, İl Başkanımız Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanımız Murat Abalı başta olmak üzere tüm teşkilat organlarıyla kapsamlı bir seçim kampanyası yürütüyoruz. Ziyaretlerimizde ve toplantılarımızda bugün birlikte yaşadığımız Kırıkkalemiz için ortaya koyduğumuz projelerimizi anlatıyoruz. Hazırlamış olduğumuz ve ana başlıklar halinde 40 isim adı altında topladığımız ancak yan projeleriyle Kırıkkale’nin plaka numarası olan 71’i geçen projelerimizle aynı zamanda istihdama da büyük katkı sağlayacağız. İlk etapta bu projelerimizle an az 2 bin işsizimize iş imkanı sağlamayı hedefliyoruz. Bu da şehrimiz ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak” diye konuştu.

KIRIKKALE MAKUS TARİHİNİ YENECEK

Kırıkkale seçmenine mesaj gönderen MHP Belediye Başkan Adayı Yarar “Hemşerilerimizin bir kesimi geçmiş seçimlerde tercihini başka partilerden yana kullanmış olabilir. Ama 31 Mart yerel seçimleri gerçekten Kırıkkale’nin makus tarihini yenecek çok önemli bir seçim. Düşünün ki yaklaşık 200 bin ferdi olan bir Kırıkkale ailesinin aslında Kırıkkale içinde bir seçimi olacak. Ben buradan hangi partiden olursa olsun tüm Kırıkkaleli hemşerilerimin önce gönlüne, dualarına, sonra da oylarına talibim. İnşallah hep birlikte Kırıkkale’de bir değişim yapıp Kırıkkale Belediye Başkanlığı makamını hepimizin kendi makamı olarak ilan edip, şehrimizi güzelleştirmek daha yaşanılabilir bir hale getirmek için tüm hemşerilerimizden destek bekliyorum” ifadesini kullandı.

İMAR ADALETSİZLİĞİNE SON VERİLECEK

Kırıkkale’de imar adaletsizliği olduğunu ve çoğu Kırıkkalelinin bu konudan şikayetçi olduğuna dikkat çeken MHP adayı Yarar “Bir mahallede bakıyorsunuz bir caddesinde 10 kat izni var, diğer tarafına bakıyorsun 3 kat izni var. Biz her mahallemizde kendi içerisinde eşit kat düzeni getireceğiz. Yetki alanımız içerisinde kentin ihtiyaçları, hemşerilerimizin mağduriyetleri, mevcut arazi kullanım kararları, mülkiyet dokusu göz önünde bulundurularak bütüncül bir yaklaşım ile imar planları revize edilecektir. Kat adaletsizliğine son verilecektir” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x