Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Ak Parti’den sandık bazlı çalışma

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ve parti teşkilatı yerel seçim için çalışmalarını yürütüyor. Sandık bazlı çalışma kapsamında önceki gün Kimeski Mahallesinde çalışma yürütüldü.

 

“ZAFER İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kimeski Mahallesine giden İl Başkanı Nuh Dağdelen ve teşkilat yöneticileri, kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı, onlara bez torba hediye etti ve seçimde destek istedi. Mahalledeki çalışmaya Mahalle Muhtarı Osman Altun’da eşlik etti. Ziyaretler ve çalışma konusunda bilgi veren İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Ne Mutlu, Gönülden Gönüle Köprüler Kurabilenlere. AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı şehrimizin dört bir yanında gönül belediyeciliğinin köprülerini sağlamlaştırıyor. SAHALARDAYIZ; Partimiz, liderimiz ve Başkan Adayımız Mehmet Saygılı’nın zaferi için çalışıyoruz. Kİmeski Mahallemizde Sandık Bazlı Seçim Çalışmamızı tamamladık” diye konuştu.

 

AKŞEMSETTİN ZİYARETİ

Akşemsettin Mahallesinde de aynı çalışmayı yürüten ekip burada da yine vatandaşlarla selamlaştı ve onlara bez torba hediye ederek destek istedi. Buradaki çalışma konusunda da bilgi veren İl Başkanı Dağdelen, “AKŞEMSEDDİN Mahallemizde Sandık Bazlı Çalışma Programımızı Teşkilat Mensuplarımız ve gönüllülerimizin katılımı ile tamamladık. Hemşehrilerimizin AK Parti ailesine ve Belediye Başkan Adayımız Mehmet Saygılı’ya destek sözü bizleri memnun etti” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Batuhan
Batuhan
24 Şubat 2019 23:02

Kadın kolları Başkanı ve Gençlik kolları Başkanı il genel meclisi üye adayı oldu ise, Nuh’un gemisi batmış demektir.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x