Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Neye talip olduğumuzu biliyorum

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, ziyaret ettiği Sanayi esnafının sıkıntılarını dinledi. Sanayi esnafları odasında Oda Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Yılmaz, ‘Sıkıntılarınızı ve beklentilerinizi biliyorum. Geldiğimizde hep beraber sorunlarınızı çözeceğim’ diye konuştu.

SEÇİMDEN SONRA KİMSE GELMİYOR

İyi Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı Mahir Yılmaz, CHP Kırıkkale Milletvekli Ahmet Önal, Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen ve beraberindeki Belediye Meclis üyesi adaylarıyla birlikte sanayi esnaflarını ziyaret etti. İlk olarak Sanayi esnafları odası Başkanı Murat Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Yılmaz ve beraberindeki heyet, esnafların sorun ve şikayetlerini dinledi. Sanayinin fiziki durumunun iyi olmadığını, yol, su, çöp ve temizlik sıkıntısının hat safhada olduğuna dikkat çeken Oda Başkanı Murat Pehlivanlı, ‘seçimden sonra kimse buraya gelmiyor, derdimizi dinlemiyor, sorunlarımız çözülmüyor. Görüyorsunuz sanayide çekiç sesi çıkmıyor” ifadesini kullandı.

SIKINTILARIN FARKINDAYIZ

‘Sanayide 1500 tane esnafımız var. Bugüne kadar bize sorulmadan karar alınıp iş yapmaya çalıştılar.’ Diyerek serzenişte bulunan Oda Başkanı Murat Pehlivanlı, ‘seçilir belediyeye oturursanız sanayi esnafını unutmayın. Bize sahip çıkın.’ Şeklinde konuştu. Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ise,’sizin içinizden geliyor, sizlerle birlikte bu şehirde yaşıyoruz. Tabiki yaşanan sıkıntıların farkındayız. Neye talip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Beklentilerinizi de biliyorum. Sanayi esnafının sıkıntıları azalacağı yerde bakıyoruz daha da çoğalmış ve büyümüş” şeklinde konuştu.

ÜLKENİN EKONOMİSİ ORTADA

‘Ekibimiz ile birlikte Belediye Başkanlığına geldiğimizde sanayi esnafının sıkıntılarını sizlerle oturup istişare ederek çözeceğiz’ diyen Başkan adayı Yılmaz, ‘Ülkenin ekonomisi ortada. Esnaf kazanamıyor. Bu nedenle kimse zarar etmemeli. Aytakta zor kalan esnaf ek mali külfetlerle sıkıntıya sokulmamalı.  Bu zor günlerde neye talip olduğumuzu da biliyorum. Ancak her şeye rağmen üstesinden gelemeyeceğimiz bir sorun olamaz. Akılcı Belediyecilik yaparak, sizlerle istişare ederek sizlerin sıkıntılarını hep beraber giderebiliriz.’ Şeklinde konuştu. Başkan adayı Yılmaz ve beraberindeki heyet, hatıra fotoğrafının ardından hep birlikte sanayi esnaflarını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulundular.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x