Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz? ( 11 Anket )

Kırıkkale'nin ilk haber portalı Haber71.Net'ten gündem oluşturacak bur anket daha. Kırıkkale Belediye Başkanı ile İlçe ve Belde Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin ilk haber portalı Haber71.Net’ten gündem oluşturacak bur anket daha. Kırıkkale Belediye Başkanı ile İlçe ve Belde Belediye Başkanı olarak kimi görmek istersiniz?

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler seçimleri öncesi Kırıkkaleli hemşehrilerimizin nabzını tutmak amacıyla yeni bir anket daha yayına alıyoruz.

31 Ocak’ta yayına almış olduğumuz “Mahallenizin Muhtarı Kim Olmalı?” anketimize yoğun katılım olmuş ve bugün itibariyle 25000 den fazla oy kullanıldığı görülmüştür.

Bu sefer Kırıkkale merkez, 8 ilçe ve 2 beldenin yer aldığı ( Bahşili, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt, Yahşihan, Çerikli, Hacılar ) anketimiz yayına alınmıştır. Hemen ankete katılın ve oyunuzu kullanın!

Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz? ( 11 Anket ) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x