Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELLEŞİR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar

MHP’li kadınlar gezmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmıyor. Ziyaretlerinde MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın projelerini anlatan MHP’li kadınlar, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istiyor. Kadınların çalışmasını takdirle karşıladıklarını belirten MHP adayı Yarar “Kadın elinin değdiği her şeyin güzelleşeceğini biliyoruz. 40 soruna 40 projemiz arasında kadınlarımızın üretime dahil olmasını sağlayacak projelerimizde bulunuyor” diye konuştu.

PROJELER ANLATILIYOR

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarını sürdüren MHP’li kadınlar ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretlerinde ‘Kırıkkale için bir hayalim var’ sloganıyla yola çıkan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın hayata geçirmeyi planladığı 40 projeyi hane sahiplerine ve kadınlara anlatarak destek istiyor. MHP’li kadınlar “Vatandaşlarımıza projelerimizi, hedeflerimizi ve yapılacak çalışmalarımızı anlatıyoruz. Heyecanımızı, coşkumuzu ve azmimizi kaybetmeden bu seçimlerden en iyi sonucu alacağız. Allah’ın izniyle Kırıkkale’yi ehline emanet edeceğiz” ifadesini kullandı.

KADIN ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELLEŞİR

Kırıkkale’de ev hanımlarını da yakından ilgilendiren projeleri olduğunu hatırlatan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar “Üretken Belediye, Markalaşan Kırıkkale vizyonuyla kendi kendine yeten, Huzur ve güvenilir ortamı ile öne çıkan mutlu birey, mutlu toplum idealini benimseyen bir idare anlayışı ile yola çıktık. Kadın elinin değdiği her şeyin güzelleşeceğini biliyoruz. Mahalle üretim atölyeleri’ projemizle şehrimizde ilk etapta dört farklı bölge mahalle üretim atölyeleri oluşturacağız. Mahalle üretim atölyeleri bünyesinde kadınlarımız el emeği, göz nuru ürettikleri ile aile ekonomisine girdi oluşturarak kadın işsizliğinin önüne geçilecektir” diye konuştu.

NİTELİKLİ İŞ GÜCÜ İÇİN PROJELER

MHP’li aday Yarar “Mahalle parkları ve güvenli çocuk oyun alanları projemizle, çocuklarımızın güvenli oyun oynayabilecekleri, eğlenecekleri park ve oyun alanları, bunun yanında eğitici faaliyetlerde bulunacakları oyun parkları yapacağız. Parklarımız güvenlik kameralarıyla 7/24 güvenli ve huzurlu alanlar haline getirilecek. Kentimizin en büyük sorunlarından birisi de işsizlik ve nitelikli iş gücünün oluşturulmamış olmasıdır. Bu kapsamda il bütününde oluşturulacak sürekli eğitim merkezleri ile gençlerimize meslek eğitimi sunmak ve şehrimizde nitelikli iş gücünü oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu merkezlerde her yaştan hemşerimiz girişimci ve yenilikçi iş modelleri üzerine teknik-mesleki danışmanlıklardan faydalanabilecekler. Aynı zamanda kurs programları düzenlenecek. Bilim ve teknoloji merkezi kuracağız, burada çocuk ve gençlerimiz kötü alışkanlıklara yönelmesini engellenecek, hem eğitim alabilecekler, hemde boş zamanlarını değerlendirecekler” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x