Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

İYİ parti adayı Yılmaz’dan Suya indirim sözü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, katıldığı Çankırı Bloklarındaki mahalle toplantısında mahalle sakinlerine mesajlar verdi. Yılmaz,’suyumuz içilmiyor. Bu yüzden vatandaşımız her ay içme suyuna 100 TL ödüyor. Biz geldiğimizde suda indirim yapacağız’ diye konuştu.

YAZIK DEĞİLMİ VATANDAŞIMIZA

İyi Parti Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz, önceki gün CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ile Çankırı Bloklarında gerçekleştirilen sokak toplantısına katıldı. Miting havasında gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinlerine hitaben konuşan  Belediye Başkanı Mahir Yılmaz, ‘bu güne kadar hep aday oldum. Ancak hiç Milletvekili adaylığını düşünmedim. Bugün yine karşınızdayım.Bu kette beraber yaşıyor, suyunu beraber içiyor, havasını beraber teneffüs ediyor, yolunda beraber yürüyor, Pazar yerine beraber gidiyoruz. Fakat bakıyoruz 15 yıldır Kırıkkale’de değişen ve düzelen bir şey yok. Arıtma var suyumuz içilmiyor. Hala çamur içinde mahallelerimiz var. İnsanlar akşam 9’dan sonra evlerine gidecek minibüs bulamıyor. Bu mahallede yaşayanlar olarak Pazar yeriniz yok. Vatandaş hem içme suyuna para veriyor hem de belediyeye su parası veriyor. Bir evin aylık su parası neredeyse 100 TL yi geçiyor. Yazık değil mi vatandaşımıza. ‘ dedi.

65 Yaş Üstü Vatandaşlara Ücretsiz Taşıma

Terminali satmışlar, vatandaşımız yollarda perişan oluyor diyerek sözlerine devam eden Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz, ‘sizlere burada söz veriyorum. Toplu taşımada 65 yaş üstü vatandaşımıza taşıma ücretsiz olacak. İçemediğiniz Suya indirim yapacağız. Mahallelere su gelecek, vatandaşımız içme ve çay suyuna para vermeyecek. Çankırı blokları mahalle sakinleri olarak sizlerinde Pazar yeriniz olacak, uzak pazarlara gitmek zorunda kalmayacaksınız.’ Şeklinde konuştu. CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal ise mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada Kırıkkale’nin genel sorunlarına değinerek, Belediye başkan adayı Mahir Yılmaz’a güvendiğini belirterek’ sayın adayımızın verdiği sözlerin bende arkasındayım. Ben ona kefilim.’ Dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ali desidero
ali desidero
6 Mart 2019 14:12

kırıkkalede eğer size oy verirlerse yazıkları olsun size

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x