Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

MHP GENEL MERKEZİNDEN YARAR’A TAM DESTEK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Genel Merkezin tam destek verdiği, merkez ilçe, parti yönetimi ve vatandaşların birlik ve beraberlik sergilediği açılışta konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu “Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin MHP’nin hizmetine ihtiyacı var. O zaman bugünkü kararlığımızı 1 Nisan sabahına kadar devam ettirelim” diye konuştu.

 

GENEL MERKEZ KIRIKKALE’YE ÇIKARMA YAPTI

Yerel seçimlerin hazırlıklarını sürdüren MHP, birlik ve beraberliğin zirveye çıktığı günleri yaşıyor. Merkez, ilçe ve kasabalarda adaylarıyla çalışma gerçekleştiren MHP, hafta sonu da Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar’ın hem seçim bürosunun açılışını hem de aday tanıtımını gerçekleştirdi. “Kırıkkale’ye Serdar Yarar, Başkan Yarar” şeklinde sloganlar eşliğinde vatandaşlar başkan adayı Yarar’a destek verdiler. Miting havasında geçen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu, MHP MDK Başkanı Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, 26. Dönem Osmaniye Milletvekili Genel Başkan Baş Danışmanı Ruhi Ersoy, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçe ve kasaba başkan adayları, il genel meclis üye aday adayları, parti yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgahan Toraman ile çok sayıda Kırıkkaleli, Yarar ve ekibine destek verdi.

 

3 HİLALİ BELEDİYEYE ASACAĞIZ

Soğuk hava ve yoğun kar yağışına aldırmadan seçim bürosunun önünde bulunan coşkulu kalabalık, davul zurna eşliğinde renkli görüntüler oluşturdu. Bankalar caddesi üzerini dolduran vatandaşlar, ellerine parti bayrakları alarak başkan adayı Yarar’a büyük destek verdi. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine cadde üzerini dolduranlar, 31 Mart’ta Yarar’ı belediye başkanı yapma sözünü verdiler. Kur’an-ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu konuşma yaptı. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimin önemine değinen Baloğlu, “Bildiğiniz üzere 30 büyükşehirde cumhur ittifakını adaylarını çıkartıp seçime girecek. Bunun yanında 51 il ve ilçelerde cumhur ittifakının mensupları olan AK Parti ve MHP ayrı ayrı ayrı adaylarını gösterip seçime girecek. Bizler, milli maneviyatları ön planda olan vatanına, milletine, bayrağına saygılı adayları sizlerin teveccühü genel merkezin kararıyla aday yaptık Belediye başkan adayımız Serdar Yarar, Kırıkkale’nin öz evladıdır. İnşallah sizlerin de desteğiyle 31 Mart seçimini kazanacağız.   1989 yılında, 1999 yılında yetki verdiniz MHP hizmet yaptı. İnşallah sizlerin de desteğiyle 2019 yılında da sizlerin desteğiyle MHP’nin üç hilal bayrağını belediyeye asacağız. Önümüzdeki 85 günde herkes elini değil, tüm vücudunu taşın altına koyacak. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayalım” şeklinde konuştu.

 

MHP YENİDEN TARİH YAZACAKTIR

Milletvekili Halil Öztürk, “24 Haziran seçimlerinde bizleri yalnız bırakmadınız. Sandıklara sahip çıkarak, herkesi ziyaret ederek MHP’nin cumhur ittifakının önemini anlattınız ve Allah’ın takdiriyle, sizlerin desteğiyle MHP’den milletvekili çıkarttık. Şimdi 31 Mart seçimlerine giden süreçte, bu azmi, bu heyecanı taşımanız, kim varsa her birine ulaşarak bu seçimi MHP’yi hem il merkezinde hem de bütün ilçelerimizde, kasabamızda, MHP’yi başarılı kılmamız gerekir. Şurada bizimle beraber bu toplantıya katılan 5 bin kişi burada hazır bulunuyorsa biz inanıyoruz ki 31 Mart seçimlerinde MHP, yeniden tarih yazacak. Biz seçildiğimiz günden itibaren sizleri biran olsun yalnız bırakmamaya çalıştık. Bizler, sizlerin bu fedakârlığınızı asla görmezden gelemeyiz. Siz bu fedakârlığı bizler için gösteriyorsanız, bizlerde buna layık olmak için gece gündüz demeden, teşkilatımız, belediye başkanlarımız, adaylarımızla sizler için çalışmak mecburiyetindeyiz.  Bizim sizlere bir vefa borcumuz var. Bu vefa borcumuzun gereği neyse7/24, 365 gün sizlerle beraber, sizlerin sorunlarını çözmek anlamında mücadele vermek zorundayız. Millet ittifakı denilen zillet ittifakına karşı, cumhur ittifakının başarılı olması adına sizlere önemli görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

 

SOY İSMİ GİBİ KIRIKKALE’YE YARAR

Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, “Ben Yozgat Milletvekili olarak sizlerle bir araya gelmekten gurur duyuyorum. 24 Haziran’da siz bizlere sahip çıktınız, bizlerde TBMM’de hem ülkücüleri, hem de kendi şehirlerimizi aslanlar gibi temsil ediyoruz. Biz yola çıktığımızda genel başkanımızın sözü sözümüzdür dedik ve cumhur ittifakına aslanlar gibi sahip çıktık. Bizler bütün seçim dönemlerinde cumhur ittifakını anlattık. Yozgat’a, Kırıkkale’ye hizmetler nasıl yapılırmış şimdi onun mücadelesini veriyoruz. Belediye Başkan adayımız Serdar Yarar, soy ismi gibi Kırıkkale’ye yarar” dedi.

 

KIRIKKALE’NİN MHP’NİN HİZMETİNE İHTİYACI VAR

  1. Dönem Osmaniye Milletvekili Genel Başkan Baş Danışmanı Ruhi Ersoy, “Bu davanın içerisinde, bir bütünün içerisinde bulunmak önemli bir vazifedir. Aziz Kırıkkaleli ülküdaşlarım, bugün bir seçim süreci var. Sizler ülkenize ve bizlere her zaman sahip çıktınız.” şeklinde konuştu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin bekası için vardır” ifadesinde bulundu. Vahapoğlu, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde hiç kimsenin hasımları olmadığını ve herkesin kendilerinin kardeşi olduğunu dile getirdi. Seçilecek belediye başkanının bir tek hedefi olacağını vurgulayan Vahapoğlu, “Kırıkkale’ye hizmet etmek, Kırıkkale’nin bugüne kadar çektiği sıkıntıları yok etmek. Yoksa biz kimseye makam, sıfat dağıtmıyoruz. Onları göreve getiriyoruz. Sokak sokak gezmek, her kapıyı çalmak, her eve girmek ve her gönlü kazanmak zorundayız. Bunun başka yolu yok. Çünkü Türkiye’nin ve Kırıkkale’nin MHP’nin hizmetine ihtiyacı var. O zaman bugünkü kararlığımızı 1 Nisan sabahına kadar devam ettirelim. Kararlılığımızı söndürmeyelim, sürekli körükleyelim.” ifadelerini kullandı.

 

40 SORUNA 40 PROJE

Son olarak konuşma yapan başkan adayı Serdar Yarar, göreve gelmeleriyle birlikte yıllardır çözülemeyen halk otobüs sorununu çözeceklerini ifade etti. 40 soruna 40 projeyle geldiklerini vurgulayan Yarar, “Ben Kırıkkale’de doğdum, Kırıkkale’de yaşamaktayım. İnşallah başkanlık görevine seçildiğim zaman Kırıkkale’yi MHP’nin üretken belediyecilik hizmetiyle buluşturacağız. Kırıkkale’de yaşanılan sorunları ben çok iyi biliyorum. İnşallah bunların hepsi çözüme kavuşacaktır” sözlerine yer verdi.

 

KIRIKKALE’MİZİN HİZMETKARI OLMAYA HAZIRIZ

Yarar, “Büyük zafer uğruna çıktığımız bu kutlu yolda Kırıkkale’mizin hizmetkârı olmaya hazırız.  Birlik ve beraberlik içerisinde inanın çok büyük önemli işlere imza atacağız. Yıllardır çözülemeyen otobüs sorununu, ekmek fırınını, tozlu çamurlu yollarını, bunun gibi birçok sorunları inanın bana çözüme kavuşturacağız. Ve şunu söylüyorum benim halkımla aramda kapı olmayacak. Belediyede makamda bulunan o kapıyı kaldırarak, bütün gönüllerimize, bütün kesimlerimize kapımız açık olacaktır” şeklinde konuştu.

 

HALKIMIZLA BAŞKANLIĞIMDA KAPI OLMAYACAK

“Ben bu memleketin, bu toprakların çocuğuyum. İnşallah sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde,  1 Nisan’dan Kırıkkale’nin sorunlarını çözeceğiz. Başkanlık görevine geldiğimde başkanlığım ve halkımız arasında kapı bulunmayacak. Makamımda bulunan kapım her zaman halkımıza açık olacak, kapıları kaldıracağız. Herkese adaletlice davranacağımızın sözünü veriyorum. Üretken belediye ve markalaşmakta Kırıkkale’yi değiştireceğiz. Sizlerle gönül gönüle vererek bir değişim yapacağız.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x