Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Önce millet, önce memleket

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can’la beraber Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı için açılan seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmalarını seçim bürosundan yürütüleceğini söyleyen İl Başkanı Dağdelen “Tevazu, gayret ve samimiyetle çıktığımız yolda, önce Millet, önce Memleket anlayışının bayrağını, Kırıkkalemizde bir kez daha dalgalandırmaya geliyoruz” ifadesini kullandı.

BİRLİKTE SOHBET ETTİLER

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı yerel seçimle ilgili çalışmalarına başladı. Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı için seçim bürosu açılırken, İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can seçim bürosunu ziyaret ederek, burada Başkan Adayı Mehmet Saygılı ile bir sre görüştüler. Seçim bürosunda bir süre sohbet eden Dağdelen, Can ve Saygılı, seçim çalışmaları ve son durumu üzerine değerlendirmelerde bulundular. İl Başkanı Değdelen, seçim çalışmaları ve bürodaki toplantı konusunda bilgi verdi ve “Milletvekilimiz Sayın Ramazan Can, Belediye Başkanımız ve Adayımız Mehmet Saygılı ile birlikte, seçim ofisimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

SEÇİM BÜROSUNA DAVET

Seçim bürosunu Zafer Caddesi üzerinde eski Tekbir Mağazasının yerine açtıklarını belirten AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, seçim bürosu için çağrı ve davette bulundu. Herkesi seçim bürosuna davet ettiklerini belirten Başkan Dağdelen, “Tevazu, gayret ve samimiyetle çıktığımız yolda, önce Millet, önce Memleket anlayışının bayrağını, Kırıkkalemizde bir kez daha dalgalandırmaya geliyoruz. Partimiz ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Saygılı adına açtığımız seçim ofisimize değerli hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. Kendisi de seçim bürosunda olan ve gün içinde sık sık uğrayan Başkan Dağdelen, çalışmaların açılan seçim bürosundan yürütüleceğine işaret etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x