Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Saygılı’ya destek toplantısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çoğunluğunu esnaf ve vatandaşların oluşturduğu geniş bir grup tarafından Ak parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya destek toplantısı düzenledi. Kızılkanat İş Merkezi’ndeki salonda düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısına çok sayıda katılım oldu.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

AK Parti Teşkilatı’nın 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmaları devam ederken, seçime ve partiye olan destek de artıyor. Önceki gün kimi vatandaşlar ve esnaflar tarafından partiye ve adaya destek olmak amacıyla birlik ve beraberlik toplantısı düzenlendi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Haydar Bozdemir, teşkilat mensupları katılarak yerel seçimlerin önemini anlattı. Toplantı konusunda bilgi veren İl Başkanı Dağdelen, “AK Parti’ye gönülden bağlı hemşehrilerimizin Kızılkanat’ta düzenlediği birlik ve beraberlik toplantısına katıldık” dedi. Başkan Dağdelen, esnaf ve vatandaşların ilgisine teşekkür ederek, seçimi birlik ve beraberlik içerisinde kazanacaklarını ve gönül belediyeciliğini sürdüreceklerini vurguladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x