Gürler Mahallesi’nde bir apartmanın üçüncü katında aniden yükselen alevler, mahalleliye korku dolu anlar yaşattı. İtfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın diğer katlara sıçramadan söndürülürken, geriye harabeye dönmüş bir ev kaldı. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmaması tek teselli oldu.
Gürler Mahallesi’nde sükuneti bozan yangın, üçüncü kattaki bir daireden yükselen yoğun dumanlarla fark edildi. Alevler kısa sürede pencere ve balkonları sararken, paniğe kapılan çevre sakinleri durumu hemen itfaiyeye bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine hızla ulaşan Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etmek için zamanla yarıştı. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, binadaki diğer dairelere sıçramadan ve daha büyük bir faciaya dönüşmeden kontrol altına alındı.
Söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından yangının bıraktığı ağır tablo gün yüzüne çıktı. Dairenin kullanılamaz hale geldiği ve büyük çapta maddi hasarın oluştuğu yangında, ölen ya da yaralananın olmaması herkese derin bir nefes aldırdı. Yetkililer yangının çıkış nedenini araştırıyor.












