Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Bağımsız aday Akkaya harıl harıl çalışıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan İlçesi İl Genel Meclisi üyeliği için bağımsız aday olan Çeşitli Sivil Toplum örgütlerinde, vakıf, federasyon ve konfederasyonlarda kurucu ve yöneticilik görevlerinde bulunan Kırıkkale’nin sevilen simalarından Ali İhsan Akkaya seçim çalışmalarını sürdürüyor.

KÖY ZİYARETLERİ YAPTI

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinden bağımsız İl Genel Meclis üyesi adayı olan Ali İhsan Akkaya seçim çalışmalarını Kılıçlar, Hisarköy, Bedesten ve Mahmutlar köyü ziyaretleriyle sürdürdü. Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Bağımsız aday Akkaya, bir taraftan vatandaşların taleplerini aldı diğer taraftan hayata geçirmeyi düşündüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Köy ziyaretlerinde vatandaşlardan destek isteyen Bağımsız aday Akkaya, seçilmesi durumunda köylerin sorunlarının çözümü noktasında gece gündüz çalışacağının sözünü verdi.

İSTİŞARELERDE BULUNDU

Ziyaretleri hakkında bilgi veren Bağımsız aday Akkaya “Akkaya Kılıçlar, Hisarköy, Bedesten ve Mahmutlar köyünde köylülerimiz ve dostlarımızla birlikte köylerimizin sorunları ve bu zamana kadar ne gibi hizmetlerin gelip gelmediğini yerinde inceleyerek istişarelerde bulunduk. Ortak sorun yıllardır yol, su, elektrik ve baz istasyonu eksikliğini yaşamaları. Hayvancılık ve tarımda zayıflama. Köylerimiz sürekli göç veriyor. Gençler gurbete gidiyor bu da tarım ve hayvancılığı olumsuz yönde etkiliyor. Köylerimizden göçün önlemesi konusunda adımlar atılmalıdır. Ziyaretlerimizde bizleri bağrına basan hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x