Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2019 Belediye Seçimleri

Kırıkkale burçları üç hilali özlemiş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜRKAV Kırıkkale Şubesi tarafından organize edilen ‘Yesi Ruhu’ ile gönül birliği programı Kültür Merkezinde düzenlendi. Törende konuşan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz “Burada gördüm ki Kırıkkale’nin burçları 3 hilali özlemiş. Kırıkkale’nin burçlarına 3 hilali dikmek te bizlerin boynunun borcu. Sancağı burçlara dikelim, Kırıkkale’yi güzelleştirelim” diye konuştu.

KAYA KUZUCU SÖYLEŞİSİ VE DİNLETİSİ

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kırıkkale Şubesi tarafından ‘Yesi Ruhu’ programı düzenlendi. Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenlenen törende Şair ve Din büyüğü olarak Türk dünyasının manevi hayatını etkileyen Türk Mutasavvıf ve Şair hoca Ahmet Yesevi’nin hayatından kesitler anlatılırken, Sanatçı Fatih Kaya Kuzucu söyleşi ve bağlamasıyla dinleti yaptı. Büyük ilgi gören programa Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve Genel Merkez Yöneticileri, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgahan Toraman, MHP Belediye Başkan adayları, STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Törende kürsüye çağırılan MHP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz, Bahşılı Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Bişkin, Keskin Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu, Balışeyh Belediye Başkan adayı Mustafa Şen, Delice Belediye başkan adayı Soner Mazılıgüney ve Hacılar Belediye Başkan adayı Mehmet Koyuncu büyük alkış aldı.

3 HİLALİ BÜTÜN BELEDİYELERİMİZİN BURÇLARINA DİKECEĞİZ

Programın açılış konuşmasını yapan TÜRKAV Kırıkkale Şube Başkanı Galip Öztürk, 1989 yılında merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in talimatıyla kurulan TÜRKAV’ın Türk Milliyetçilerinin, ülkücü kamu çalışanlarının ocağı olduğuna vurgu yarak, düzenledikleri Yesi Ruhu’ ile gönül birliği programına katılanlara teşekkür etti. Daha sonra kürsüye gelen MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ise yaklaşan yerel seçimlerin öneminden söz etti. Baloğlu “Amacımız 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde 3 hilalli bayrağımızı bütün belediyelerimizin burçlarına dikmektir. Üretken belediyecilik anlayışımızı tüm vatandaşlarımızla buluşturmak istiyoruz. MHP Kırıkkale teşkilatları olarak 24 Haziran seçimlerinde oylarını artıran ilk 3 il içerisine girdik. Bununla beraber siyasi rakiplerimizin de oyunu en fazla azaltan il olmuştur. Bunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Seçimler ekip işidir, bizde ekibimize güveniyoruz. Başta Milletvekilimiz Halil Öztürk olmak üzere tüm teşkilatlarımızın ve gönüldaşlarımızın çabasıyla aynı başarıyı 31 Mart’ta da tekrarlayacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki 100 günde herkesin seçim bölgesindeki MHP’nin onurlu, şerefli ve üretken belediyecilik anlayışını benimsemiş adaylarına sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. Sizlere söz veriyorum, 31 Mart akşamı kutlamaları 11 belediyemizin tamamında yapacağız” diye konuştu.

SANCAĞI BURÇLARA DİKELİM, KIRIKKALE’Yİ GÜZELLEŞTİRELİM

TÜKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ise yaptığı konuşmasında ülkücü kamu çalışanlarından 31 Mart yerel seçimlerinde MHP adaylarına destek istedi. Genel Başkan Korkmaz “Gerçekten bu seçim bizim içinde çok önemli. Bizde diyoruz ki bu seçim ülkücü memurun bir samimiyet sınavı olacak. Ben ülkücüyüm, davama hizmet edeceğim diyen herkes biz samimiyet sınavından geçmiş olacak. Vakıf olarak bu samimiyet sınavını Kırıkkale’de de en iyi şekilde atlatacağımızdan hiç şüphem yok. Biz ülkücü memurlar olarak toplum içerisinde itibarı olan insanlarız. İdeolojik bilgi birikimine sahip insanlarız. Mahallemizde, işyerimizde, komşularımız arasında itibar gören insanlarız ve bir ideolojinin temsilcisiyiz. İdeolojilerin cüssesi de seçimlerle ölçülüyor arkadaşlar. 24 Haziran’dan önce biz bu süreci yaşadık ve cüssemiz ortaya çıktı. Bu cüssemiz önümüzdeki seçimlerde 2’ye 3’e katlanacak inşallah. Ülkücü memur sahaya indiği zaman bu sonuçları aldığını geçmişte gördük. Burada gördüm ki Kırıkkale’nin burçları 3 hilali özlemiş. Kırıkkale’nin burçlarına dikmek te bizlerin boynunun borcu. Ankara şurası, bizlerde geleceğiz, dağ tepe demeden bütün gönüldaşlarımıza hizmet edeceğiz yanında olacağız. Tankı Türk’e bir görev vermiş. Demiş ki dünyayı güzelleştir. Bende burada Kırıkkale’de ki gönüldaşlarımıza diyorum, sancağı burçlara dikelim, Kırıkkale’yi güzelleştirelim. MHP adaylarına 31 Mart seçim çalışmalarında başarılar diliyor, adaylarımızı Kırıkkaleli hemşerilerimize emanet ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x