EkonomiGündemManşet

Çağrı Merkezi’nde başvuru yoğunluğu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Turkcell Global Bilgi Kırıkkale Çağrı Merkezi personel sayısını 750’e çıkarıyor. 380 kişinin istihdam edilmesi için yapılan mülakatlara büyük ilgi gösteriliyor.

SAYI 750’YE ÇIKACAK
Kurulduğu günden itibaren geçen 10 aylık süre zarfında çalışan sayısını 370’e çıkaran Turkcell Global Bilgi Kırıkkale Çağrı Merkezi 2014’ün son 1 aylık diliminde 380 personel daha istihdam edecek. Çağrı Merkezi Koordinatörü Erdem Tolun, iş başvurularının internet üzerinden ve Çağrı Merkezi’nden yapılacağını açıkladı.

ŞUAN 370 KİŞİ ÇALIŞIYOR
Tolun, “10 aylık bir sürede personel sayımız 370’i buldu. Bu sayıyı yıl sonuna kadar 750’e çıkarmayı planlıyoruz. Kırıkkale’de istihdamın artması adına çağrı merkezimizin önemli bir alanı oluşturduğunu düşünüyoruz. Merkezimizin açılışında da bu konu gündeme gelmiş ve ilk personel sayısının zamanla artacağı yönünde açıklamalar yapılmıştı.

“İLÇELERE DUYURU YAPACAĞIZ”
2015 yılında bu sayısı daha da yukarılara çekmeyi planlıyoruz. İl merkezinin ardından ilçelere de gerekli duyuruları yaparak, ilçelerimizdeki işsizliğin azalması adına personel alımı yapacağız. İlk etapta bin, 2016’ya kadar ise 2 bin personel sayısına ulaşacağız” dedi. Tolun, lise, yüksek okul ve fakülte mezunu gençlerin internet üzerinden ve şahsen müracaat ederek başvuru yapabileceklerini sözlerine ekledi.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Çağrı merkezi yetkilileri bir yandan yeni başvuruları alıyor, bir yandan da mülakatlar yapıyor. Yetkililerden alınan bilgiye göre ilk başvuru işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken ve çağrı merkezinde çalışmak isteyen gençlerin başvuru süresinin bittiği yönünde bir düşünceye kapılmamaları gerektiği duyurusu yapıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu